Categorii: Știri Stiri externe Stiri Romania

O româncă și un spaniol au vrut să dea foc locuinței unei colege de muncă, dar au greșit casa

O româncă și un spaniol din Malaga au ajuns pe mâna poliției. Cei doi au vrut să dea foc locuinței unei colege de muncă, pentru a se răzbuna în urma unui conflict. Cei doi au greșit casa, astfel că au dat foc unei alte reședințe. În urma incidentului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O româncă și un spaniol au fost arestaţi la Malaga după ce au vrut să incendieze locuinţa unei colege de muncă, dar au greşit casa.

Aceștia au vrut să se răzbune pe o colegă de muncă a româncei, cu care avusese un conflict, informează ziare.com.

O româncă și un spaniol au vrut să dea foc locuinței unei colege de muncă, dar au greșit casa. Sunt acuzați de distrugere și vătămare corporală

Cei doi au incendiat casa care se învecina cu cea căreia voiau de fapt să îi dea foc. La fața locului au interventi mai multe echipaje de pompieri. În urma incendiului, mai multe persoane au avut de suferit. O persoană a suferit răni și doi vecini au inhalat fum, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Spaniolul și românca sunt acuzaţi de distrugere şi vătămare corporală.

FOTO: Hepta

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?