Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

O regină a frumuseții ucraineane riscă să fie alungată din Crimeea, în Rusia, pentru că a cântat un cântec

Olga Valeeva, în vârstă de 34 de ani, se spune că a sărbătorit împreună cu prietena ei faptul că a fost proclamată doamna Crimeea-2022, cântând un cântec – dar mama și-a dat seama curând că melodia va avea un impact asupra viitorului ei. “Mi s-a părut că sună frumos și că este un cântec ucrainean obișnuit, nu cunoșteam contextul și este o nebunie să sugerezi că eu, ca mamă a doi copii, mi-aș risca întreaga viață aici pentru un cântec de două minute”.

O regină a frumuseții ucraineană riscă să fie exilată din Crimeea, aflată sub control rusesc, după ce a cântat din greșeală un cântec interzis.

Olga Valeeva, în vârstă de 34 de ani, a fost devastată după ce cererea ei de cetățenie a fost anulată, în timp ce civilii încearcă să-și schimbe statutul de rezidență în Rusia, potrivit dailystar.co.uk.

O regină a frumuseții ucraineane riscă să fie alungată din Crimeea, în Rusia, pentru că a cântat un cântec

Potrivit presei de stat ruse, oamenii solicită schimbarea statutului în încercarea de a-și asigura viitorul în regiunea ocupată.
Mămica a doi copii a avut încredere că va fi aprobată în urma succesului de a fi votată doamna Crimeea-2022.

Având tot mai mulți adepți pe rețelele de socializare, ea a decis să își distreze fanii cântând melodia ucraineană “Chervona Kalina” – fără să știe că aceasta este asociată de Rusia cu “fascismul ucrainean” și că este un cântec interzis.

“Nu mi-aș risca întreaga viață aici pentru un cântec de două minute”

Ea a spus: “Mi s-a părut că sună frumos și că este un cântec ucrainean obișnuit, nu cunoșteam contextul și este o nebunie să sugerezi că eu, ca mamă a doi copii, mi-aș risca întreaga viață aici pentru un cântec de două minute. De îndată ce am aflat, am cerut să fie șters, dar era prea târziu.”

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Deputatul Leonid Ivlev, membru al Dumei de Stat din Crimeea, a cerut ca Ministerul Afacerilor Interne “să se ocupe de acest incident”, iar acesta a emis ulterior o declarație prin care a confirmat că nu i se va mai permite să solicite cetățenia.

În declarație se spunea: “Cererea de admitere în cetățenia Federației Ruse a unui cetățean ucrainean în vârstă de 34 de ani, găsit vinovat de către o instanță de comiterea unor acte ilegale menite să discrediteze utilizarea Forțelor Armate ale Federației Ruse, precum și de manifestarea publică a unor sim.boluri interzise, a fost respinsă.”

Aceasta ar fi cântat cântecul împreună cu o prietenă imediat după ce a câștigat concursul și a fost pedepsită la momentul respectiv, iar când s-a descoperit condamnarea, aceasta a fost folosită pentru a se asigura, de asemenea, că cetățenia a fost refuzată.

Ministerul a adăugat: “Ca urmare a măsurilor luate, poliția i-a reținut pe infractori și i-a adus la răspundere administrativă. Unul dintre ei a fost condamnat la arest administrativ pentru o perioadă de 10 zile, în timp ce celălalt a primit o amendă administrativă de 40.000 de ruble”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?