Categorii: Știri Stiri externe Viral

O profesoară concediată din cauza contului OnlyFans susține că șeful ei a încurajat-o să se înscrie pe platformă. “Conversația a avut loc cu doar câteva zile înainte de a fi concediată”

Sarah Juree a avut surpriza de a fi concediată în iunie, după ce angajatorul ei a spus că acțiunile ei îi pun în pericol reputația – profesoara a fost apoi concediată când a fost descoperită pagina cu conținut indecent. “Șeful meu m-a încurajat să vând fotografii sexy pe OnlyFans”.

O profesoară a fost concediată din cauza contului ei OnlyFans și susține că șeful ei a încurajat-o să îl creeze.

Sarah Juree a avut surpriza de a fi concediată în iunie, după ce DoD STARBASE, unde lucra, a spus că acțiunile ei îi puneau în pericol reputația, relatează mirror.co.uk.

Profesoara a fost concediată când a fost descoperită

Cu doar câteva zile înainte, ea vorbise cu superiorul ei despre site, dar a fost concediată când a fost descoperită pagina cu conținut indecent.

După ce a fost concediată, Sarah, în vârstă de 40 de ani, din Indiana, SUA, a continuat să adune bani de la abonați.

“Șeful meu m-a încurajat să vând fotografii sexy pe OnlyFans”

Ea atrage deja aproape 4.000 de abonați plătitori pe site-ul cu plată.

Dar acum ea a povestit cum o discuție cu șeful ei a făcut-o să se simtă confortabil în legătură cu profilul ei de pe infamul site. Ea a spus că au fost impresionați de faptul că o stripteuză care câștigă 600 de dolari (520 de lire sterline) ar putea doar să apară la petrecerea burlacilor unui prieten.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Sarah a spus: “Am râs cu toții și ne-am gândit că a fost o idee grozavă [de a începe o pagină OnlyFans] și șeful meu a spus “oh, da, voi doi ar trebui să începeți o pagină” și să vă vindeți chiloții pe acolo.

Sarah și-a citat șeful spunând: “Bărbaților le place să cumpere chiloți, ați putea face o mulțime de bani vânzând chiloți.”

Ea a continuat: “În acest moment aveam pagina mea de câteva săptămâni, dar comentariul acela de a-mi vinde chiloții pe OnlyFans m-a făcut să mă simt ca și cum ar fi bine. Pagina mea nu este mare lucru pentru muncă și chiar șeful meu mă încurajează să îmi vând fotografii sexy. Nu a fost nimic menționat în timpul acestei conversații că nu am putea avea un cont OnlyFans pentru că suntem profesori. Această conversație a avut loc cu doar câteva zile înainte de a fi concediată. Și nu s-a menționat niciodată în timpul concedierii mele”.

Autoproclamata susținătoare a emancipării femeilor și a sexualității a fost concediată atunci când un bărbat cu o “vendetă împotriva profesorilor” a filmat poze cu ea goală și le-a distribuit pe Facebook.

Sarah a adăugat: “Conversația m-a făcut să mă simt mai confortabil să îmi păstrez pagina și să văd dacă aș putea de fapt să îmi completez venitul de profesor cu ea. Speram să-mi plătesc mașina, datoriile la cardul de credit și să-mi duc copiii într-o vacanță. Speranța mea era că aș putea găsi o modalitate de a continua să predau, dar fără să mă lupt din punct de vedere financiar.”

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat