Categorii: Știri Stiri externe Viral

O mașină de 1 milion de dolari a fost înghițită de ape, în timpul uraganului din Florida

“Mașina a trecut prin garaj”, a scris proprietarul unui McLaren de peste 1 milion de dolari, în timp ce împărtășea o fotografie cu acesta sub câțiva metri de apă. “Are doar 500 de kilometri la bord”, a scris el în legenda primei fotografii a mașinii. Proprietarul o avea de o săptămână.

O mașină sport de lux – a cărei valoare este estimată la peste 1 milion de dolari – a fost scoasă din garajul proprietarului său și scufundată sub metri de apă, în timp ce uraganul Ian a trecut printr-un cartier din Florida.

Imagini cu un McLaren P1 galben, un vehicul de lux care poate atinge viteza maximă de 217 km/h și poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 2,2 secunde, a fost surprins în imaginile de pe Instagram de proprietarul său, Ernie, potrivit Yahoo News.

Mașină de 1 milion de dolari, înghițită de ape, în timpul uraganului din Florida

Ernie a împărtășit imagini cu vehiculul atrăgător, cumpărat de rezidentul din Florida în urmă cu doar o săptămână, ascuns sub un copac în fața casei sale din Naples.

“Mașina a trecut prin garaj”, a spus proprietarul mașinii sport într-o postare care arată pagubele provocate de furtuna de categoria 4 care a lovit miercuri coasta de sud-vest înainte de a fi retrogradată la furtună tropicală în timp ce se îndrepta spre nordul Carolinei de Sud joi.

Proprietarul o avea de o săptămână

Pe un alt cont de Instagram, numit Rich Kids of London, aceștia au distribuit imagini video de pe strada lui Ernie, care au supravegheat toate pagubele din cartierul său.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Hipermașina este deținută de @lambo9286 și a fost parcată în garaj înainte ca inundațiile să o scoată afară”, se precizează în postare.

“Are doar 500 de kilometri la bord”, a scris el în legenda primei fotografii a mașinii partajate pe rețeaua sa, într-o fotografie mult mai însorită a aleii din fața casei sale din Florida.

Proprietarul mașinii de lux a împărtășit o fotografie a McLaren-ului său cu două pungi mici de alimente în interior.

Furtuna, considerată a fi una dintre cele mai puternice sisteme înregistrate în SUA, a provocat până acum moartea a cel puțin cinci persoane în Fort Myers.

Între timp, Paza de Coastă a lucrat în mod constant la operațiunile de căutare și salvare, transportând pe calea aerului locuitorii blocați de pe acoperișurile lor încă de la ivirea zorilor, joi.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important