Categorii: Monden

O mai știi pe Florina Cercel? Cum a ajuns să arate actrița la 76 de ani! Drama care i-a marcat viața

Marea actriță Florina Cercel are în spate o carieră solidă, însă puțini știu că viața sa personală nu a fost deloc lipsită de evenimente dureroase. 

Florina Cercel a dezvăluit, în volumul „Povești de dragoste ale vedetelor”, cum și-a cunoscut marea dragoste și ce întorsătură teribilă au luat lucrurile la un moment dat. Pe când avea 29 de ani, actrița l-a întâlnit pe medicul timișorean Ioan Liviu Perian, în vârstă de 40 de ani. 

„A fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă și s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar și pentru vremea aceea. Am primit un bilet de dragoste cu mesajul ‘Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea și aș fi foarte onorat dacă ați veni la petrecere’”, a mărturisit actrița în vârstă de 76 de ani. 

„Nu am mai urcat pe scenă la Timișoara de atunci”

În 1972 Cercel a trăit cel mai negru an din viața ei, după ce soțul ei a fost diagnosticat cu cancer. 

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu m-a lăsat din braţe, nu am mâncat, nu am băut nimic. Apoi m-a condus acasă, iar mama era îngrijorată că nu știa nimic de mine. El a intrat, s-a prezentat și m-a cerut de nevastă. Ne-am căsătorit cam după un an. În opt luni a murit. Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la Timișoara, de atunci, din 9 mai 1972”, a mai spus vedeta. 

Mai mult decât atât, din cauza oboselii acumulate după un turneu, Florina Cercel a pierdut atunci o sarcină de aproape șase luni.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR