Categorii: Știri Stiri externe

O femeie s-a căsătorit cu pisica ei. ”Mireasa” se teme că va fi forțată să se despartă de animal. ”Prefer să trăiesc pe străzi decât să stau fără ea”

O mamă singură s-a căsătorit săptămâna trecută cu iubita ei pisică, temându-se că viitorii proprietari ar putea separa perechea, după ce a fost forțată să renunțe la o altă pisică și doi câini. „Sunt îngrozită să o pierd pe India. Refuz să mă despart de ea. Prefer să trăiesc pe străzi decât să stau fără ea”, a spus femeia. 

Mamă a doi copii, Deborah Hodge, în vârstă de 49 de ani, spune că proprietarii care nu permit animalele de companie pe proprietățile lor, au forțat-o deja să renunțe la o altă pisică și doi câini.

Ea s-a căsătorit cu India, pisica în vârstă de 5 ani,  în cadrul unei ceremonii restrânse, într-un  parc din sud-estul Londrei.

”Nu pot trăi fără pisica mea”

Deborah, o mamă singură șomeră din Sidcup, a îmbrăcat un smoking,  în timp ce India,pisica ei, purta un papion și o pelerină.

Deborah a spus: „Nu aveam nimic de pierdut și totul de câștigat, așa că m-am căsătorit cu pisica mea! Mi-am expus intenția că nu voi fi niciodată separată de animalul pe care îl ador. Nu pot trăi fără India. Ea este cu adevărat o senzație, este atât de prietenoasă și uimitoare”.

Femeia a fost  forțată să renunțe la pisica ei

Deborah susține că, la o proprietate anterioară, proprietarul ei a amenințat-o cu evacuarea dacă își păstrează cei doi husky, Siri și Starshine.

Ea s-a mutat în casa ei actuală în urmă cu cinci ani și a fost forțată să renunțe la pisica ei Jamal, despre care spune că „mi-a frânt absolut inima”.

Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe și posteriorul de 30.000 € 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Animalele tale devin parte din familia ta și a fost absolut devastator să le iei rămas bun de la ei”, a explicat ea.

Deborah a reușit să-și implore actualul proprietar să permită o altă pisică, India s-a alăturat ei și celor doi copii ai săi în 2017.

Cu toate acestea, după ce și-a pierdut slujba pe 17 martie, se teme că va fi evacuată în curând.

Ea speră că astfel îi va convinge pe viitorii proprietari să nu o despartă de pisica ei.

Deborah a spus: „Sunt îngrozită să o pierd pe India. Refuz să mă despart de ea. Prefer să trăiesc pe străzi decât să stau fără ea.

Deși unii ar putea crede că este o idee stupidă, am vrut să pot să arăt fizic, ținând ceremonia în fața prietenilor mei, deși ei credeau că sunt nebună, că vorbesc foarte serios”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat