Categorii: Știri Stiri externe Viral

O femeie, în vârstă de 93 de ani, a zburat, legată de aripa unui avion. “Am vrut să fac acest lucru pentru a-mi dovedi mie însămi că încă mai pot”

O bunică în vârstă de 93 de ani, care tocmai a terminat a cincea sa plimbare pe aripi în scop caritabil, a declarat că a fost inspirată să se lege de un avion de o reclamă la un baton de ciocolată de la televizor.  Femeia este la a cincea provocare de acest gen. “Am vrut să fac acest lucru pentru a-mi dovedi mie însămi că încă mai pot”

Betty Bromage, din Cheltenham, Gloucestershire, a efectuat joi o buclă completă legată de un avion deasupra aerodromului Rendcomb, în apropiere de Cirencester, pentru a strânge fonduri pentru organizația caritabilă Sue Ryder pentru îngrijiri paliative.

Bromage, care a acceptat provocarea de strângere de fonduri împreună cu echipa AeroSuperBatics, a declarat că ideea de a zbura în aer i-a venit prima dată când s-a uitat la o reclamă pentru un baton Cadbury’s Crunchie, relatează BBC.

“Am vrut să fac acest lucru pentru a-mi dovedi mie însămi că încă mai pot”

La vârsta mea nu pot alerga, așa că am căutat alte idei și m-am inspirat din reclama Crunchie wing-walking“.

Bromage, care are artrită la gât și un stimulator cardiac, strânge fonduri de la vârsta de 87 de ani și a strâns deja peste 23.000 de lire sterline pentru organizații caritabile locale.

“Cred că toți ar trebui să facem ceva bun”

Ea a decis să accepte cea mai recentă provocare pentru a strânge bani pentru Sue Ryder Leckhampton Court Hospice ca mulțumire pentru că a avut grijă de cumnata ei.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Sue Ryder Leckhampton Court Hospice ajută atât de mulți oameni”, a spus ea. “Au avut grijă de cumnata mea și au fost atât de buni cu ea. Au avut grijă și de câțiva dintre prietenii mei de-a lungul anilor. Sunt o organizație caritabilă atât de autentică”.

Ea a adăugat că este “norocoasă” să aibă sprijinul familiei sale, în special al nurorii și al nepoților, care “mă susțin până la capăt”.

Ea a spus că vrea să-i inspire și pe alții să “facă ceva bun” și speră că a cincea sa plimbare pe aripă va lăsa o impresie de durată.

“Cred că toți ar trebui să facem ceva bun și trebuie să ne ajutăm unii pe alții – pentru asta suntem aici”, a spus ea.
“Există o mulțime de oameni foarte buni acolo și dacă putem să ne ajutăm vecinul și să ne ajutăm prietenul, atunci ar trebui să o facem. Întotdeauna am încercat să fac acest lucru, deoarece așa am fost crescută.”

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat