Categorii: Știri Stiri externe Viral

O femeie de afaceri a căzut în gol de pe podul de îmbarcare a avionului

Femeia de afaceri se pregătea să se îmbarce în avion pentru un zbor de întoarcere în Antalya, după ce participase la un târg de turism în Izmir, când a căzut de la 15 metri. Ea ar fi sărit de pe podul de îmbarcare a pasagerilor avionului care leagă platforma de aeronavă și a murit când a lovit podeaua de beton de dedesubt.

O femeie de afaceri a avut o moarte nefericită în timp ce încerca să se urce la bordul unui avion.

Potrivit Dailymail, Beyza Taskiran, în vârstă de 32 de ani, a căzut de la 15 metri și a murit de pe puntea de îmbarcare a avionului, în fața pasagerilor îngroziți, pe un aeroport din Turcia.

O femeie de afaceri a căzut în gol de pe podul de îmbarcare a avionului

Se pare că femeia a sărit de pe burduful pentru pasageri al avionului și a căzut prin golul dintre pod și aeronavă, la aeroportul Adnan Menderes din Izmir, Turcia, relatează presa locală.

Taskiran, manager de marketing la o companie IT din provincia Antalya, s-a aruncat în gol luni, fiind suspectată de sinucidere, relatează Sabah.

Femeia ar fi sărit de pe podul de îmbarcare a pasagerilor avionului

Femeia de afaceri se pregătea să se îmbarce în avion pentru un zbor de întoarcere în Antalya, după ce a participat la un târg de turism în Izmir, când a căzut de la 15 metri.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ea ar fi sărit de pe podul de îmbarcare a pasagerilor avionului care leagă platforma de aeronavă și a murit când a lovit podeaua de beton de dedesubt.

Taskiran a avut o discuție aprinsă înainte de a cădea și a murit, relatează presa locală.
Poliția analizează înregistrările telefonice ale lui Taskiran pentru a stabili cu cine vorbea la telefon.

Trupul ei a fost dus la morgă pentru autopsie, iar autoritățile turce au lansat o anchetă privind moartea ei. Această anchetă este în curs de desfășurare.

Aeroportul Adnan Menderes este un aeroport internațional care deservește Izmir și cea mai mare parte a provinciei înconjurătoare, după ce a fost deschis în 1987. Acesta deservește peste 10 milioane de pasageri pe an.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat