Categorii: Știri Stiri externe Viral

O femeie de 56 de ani este însărcinată cu propria ei nepoată. ”Sunt fericită că am copilul fiului meu în pântece!”

Nancy Hauck își va naște propria nepoată în noiembrie, după ce s-a oferit să le împrumute uterul fiului și nurorii ei pentru ca aceștia să poată deveni din nou părinți. ”Mă simt foarte puternică, pentru că am fiica fiului meu în pântece. Cred că este un lucru rar ce am făcut eu. Nu am plănuit niciodată asta, dar sunt atât de bucuroasă că am ales să port copilul fiului meu”.

Nancy Hauck este o femeie în vârstă de 56 de ani care locuiește în St. George, Utah, și care a ținut prima pagină a presei locale și internaționale după ce s-a aflat că este însărcinată cu copilul propriului fiu.

Nancy are un fiu în vârstă de 32 de ani, Jeff Hauck, care este căsătorit cu Cambria, o femeie de 30 de ani care a trebuit să sufere o histerectomie și, prin urmare, nu mai poate avea copii, potrivit people.com.

Cuplul a urmat un tratament de fertilizare in vitro timp de 6 ani

Atât Jeff, cât și Cambria își doreau de mult timp să devină părinți; cu toate acestea, primele lor încercări de a fi părinți au fost dificil de realizat. Cuplul a urmat un tratament de fertilizare in vitro timp de 6 ani înainte de a avea gemene, Vera și Ayva, în vârstă de 3 ani.

Ulterior, au fost supuse aceleiași proceduri, iar Cambria a născut un alt set de gemeni, Diseal și Luka, în vârstă de 11 luni. Dar această ultimă naștere a fost complicată, iar mama a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale care a lăsat-o în imposibilitatea de a rămâne însărcinată.

“I-am spus fiului meu, iar el a plâns”

Cuplul mai avea încă mai mulți embrioni de implantat, deoarece doreau să aibă mai mulți copii; știind acest lucru, Nancy a acceptat să devină mamă surogat, astfel încât în curând va da naștere unei fetițe, propria nepoată.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că acest lucru ar fi posibil, dar este cel mai frumos lucru… Cambria nu mai putea avea copii. Și am avut sentimentul că, câteva luni mai târziu, ar trebui să mă ofer să o fac. I-am spus fiului meu, iar el a plâns și a fost surprins. Nici măcar nu-i spusesem soțului meu la momentul respectiv, dar el m-a sprijinit foarte mult”, a explicat bunica.

La început, toată lumea a fost neîncrezătoare că procedura nu poate fi efectuată din cauza vârstei lui Nancy, dar medicul i-a informat că este o femeie foarte sănătoasă și că, prin urmare, nu există nicio problemă, așa că s-a întâmplat.

“Am fost surprinsă că ar putea fi o opțiune și am fost foarte dispusă să fac acest lucru pentru fiul meu. A fost un pic înfricoșător, deoarece trecuseră 26 de ani de când nu mai avusesem un copil… Sarcina a fost foarte asemănătoare cu cea a fiului meu, dar am avut mai multe amețeli. “, a spus Hauck.

Nancy urmează să o nască pe nepoata ei pe 5 noiembrie.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?