Categorii: Știri Stiri externe Viral

O familie mega-bogată caută un bucătar de top care să gătească 36 de mese pe săptămână. Expertul culinar va primi 80.000 de lire sterline pe an

O familie super-bogată a lansat un apel pentru un bucătar cu experiență, cu pregătire Michelin, care este dispus să pregătească 36 de mese de lux pe săptămână pentru un salariu de 80.000 de lire sterline. “Au angajat anterior bucătari pregătiți de Michelin. Veți găti pentru familie și pentru orice oaspeți pe care îi pot avea”.

O familie mega-bogată este în căutarea unui bucătar de top care să gătească 36 de mese pe săptămână și este dispusă să îi plătească 80.000 de lire sterline pe an.

Expertul culinar va trebui să creeze meniuri pentru cuplul și cei doi copii ai lor, care apreciază mâncarea britanică, mediteraneană, franceză, italiană, japoneză și mexicană, potrivit dailystar.co.uk.

O familie mega-bogată caută un bucătar de top care să gătească 36 de mese pe săptămână.  Expertul culinar va primi 80.000 de lire sterline pe an

Anunțul spune așa: “Au angajat anterior bucătari pregătiți de Michelin. Ei caută pe cineva care să fie profesionist, cu bun simț și fericit să fie în preajma copiilor. Veți găti pentru familie și pentru orice oaspeți pe care îi pot avea. Ar trebui să vă asigurați că bucătăria este păstrată în ordine și organizată.”

Cuplul, din elegantul Barnes, în sudul Londrei, își dorește un bucătar care să poată pregăti mese sănătoase și sănătoase, precum și “mâncare rafinată, la standarde înalte” pentru atunci când primesc oaspeți.

Un bărbat se plânge de mâncarea soției

O altă persoană care ar avea nevoie de un bucătar la domiciliu este un bărbat care a distribuit o imagine cu friptura soției sale.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

O imagine extrem de neplăcută a micului dejun a fost postată pe pagina de Facebook Rate My Fry Up! unde oamenii au mers până acolo încât l-au îndemnat pe bărbat să divorțeze.

“La naiba, asta e sinistru, ouăle sunt arse, fasolea crudă într-o ceașcă de ceai nu compensează faptul că nu știi să gătești”, a spus o persoană.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR