Categorii: Știri Stiri externe Viral

O cântăreață a fost angajată să cânte la nunta fostului iubit, care a înșelat-o. Femeia a aruncat cu apă peste mire înainte de a fugi de la eveniment

Alexandra Starr, o cântăreață și compozitoare aspirantă din California, nu a lăsat să treacă ocazia de a cânta la nunta fostului ei iubit infidel. Într-un videoclip postat pe Tiktok, Starr a fost văzută dând lovitura perfectă pentru a se răzbuna. Potrivit muzicianului, ea a rezervat în secret un concert la nunta fostului iubit și l-a surprins pe acesta cu un cântec despre infidelitate.

Alexandra Starr, o cântăreață și compozitoare aspirantă din California, a avut un șoc atunci când a fost rugată să cânte la nunta fostului ei iubit cu fata cu care acesta o înșelase cu un an înainte.

Artista, care a declarat că s-a întâlnit cu respectivul bărbat timp de mai bine de cinci ani înainte de a afla că acesta o înșelase în toamna anului trecut, a explicat că ea îi înlocuiește pe cei care nu pot cânta la evenimente locale, potrivit dailymail.co.uk.

Ocazia perfectă de a se răzbuna

Așa că atunci când solista principală din trupa pe care fostul ei iubit o angajase pentru nunta lui a sunat-o și a rugat-o să îi ia locul, ea a simțit că este un ‘semn’ și a văzut în asta ocazia perfectă de a se răzbuna.

Fostul ei iubit a avut parte de un șoc major când a început să cânte melodia Before He Cheats de Carrie Underwood – și a aruncat cu apă peste el înainte de a pleca de la nuntă într-un moment dramatic care a fost surprins și împărtășit pe TikTok.

Alexandra și-a ascuns fața în prima parte a evenimentului

Alexandra și-a ascuns fața în prima parte a serii, dar când cuplul s-a dus pe ring pentru primul lor dans împreună, a început să cânte hitul – care este despre cum să te răzbuni pe un fost soț infidel – în timp ce s-a întors pentru a-și arăta fața.

Atât mirele, cât și mireasa au părut inconfortabil în momentul în care și-au dat seama, în timp ce un prieten al tinerilor căsătoriți a încercat să o facă pe Alexandra să se oprească.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Luna trecută, ea a postat un clip cu momentul șocant pe aplicația de streaming video, unde a devenit rapid viral – obținând peste nouă milioane de vizualizări în câteva zile și lăsând multe persoane de pe internet înmărmurite.

În clip, cuplul – ale cărui nume nu au fost dezvăluite – a putut fi văzut dansând romantic în timp ce invitații la nuntă priveau.

La început, Alexandra – care are propria melodie YFU pe Spotify și Apple Music – și-a ținut identitatea ascunsă în timp ce interpreta melodia All of Me de John Legend.

Dar în momentul în care cei doi proaspeți soți au vrut să danseze împreună, a început să cânte melodia Before He Cheats (înainte să înşele) a lui Carrie Underwood.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR