Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

“Nu mai cred în Dumnezeu”. Britney Spears, afectată de comportamentul “plin de ură” al fiului său

Britney Spears a dezvăluit că acum este atee. Cântăreața a lansat luni, 5 septembrie, o altă înregistrare audio pentru a oferi detalii despre relațiile cu fiii ei, Jayden și Sean Preston, și cu fostul ei soț, Kevin Federline. Dumnezeu nu [ar fi permis] să mi se întâmple asta dacă Dumnezeu ar exista. Nu mai cred în Dumnezeu din cauza modului în care m-au tratat copiii și familia mea”.

Înregistrarea vine după un interviu controversat cu fostul ei partener Federline și fiul lor Jayden.

Federline a afirmat în interviu că fiii lui Britney nu vor să o vadă și că o evită pe cântăreața din “Toxic” de luni de zile. Federline are custodia exclusivă a celor doi copii ai lor.

Britney Spears îi reproșează fiului că este “plin de ură” într-un interviu televizat

Britney a criticat afirmația lui Federline.

Însă fiul ei, Jayden, a coroborat declarația tatălui său, dar a spus că încă mai există speranța că relația lui cu mama sa se poate reface.

“Nu mai cred în Dumnezeu”

Jayden Federline și-a apărat, de asemenea, bunicii (tatăl și mama lui Britney Spears). El a spus că bunicul său “nu merită toată ura pe care o primește în mass-media”. De asemenea, el și-a exprimat sprijinul pentru bunica sa, Lynne, pe care Britney Spears a acuzat-o că a susținut curatelă.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Britney a fost rănită de faptul că fiul ei i-a luat partea fostului ei soț și a părinților ei, așa că a spus că nu mai crede în Dumnezeu pentru că nu mai are în ce să creadă.

Înregistrarea de trei minute a lui Spears începe cu ea spunând: “Înțeleg perfect de ce familia mea ar avea o problemă cu faptul că îmi fac propriile mele lucruri, poate pentru că nu am făcut-o niciodată”.

Declarația ei se referă la cei 13 ani în care a fost sub tutelă, care i-a oferit tatălui ei, Jamie Spears, controlul asupra unor aspecte ale vieții ei, inclusiv asupra finanțelor și deciziilor medicale.

Spears a încheiat înregistrarea discutând despre modul în care credințele sale religioase au fost influențate de experiența sa cu privire la curatelă.
Ea a spus: “Dumnezeu nu [ar fi permis] să mi se întâmple asta dacă Dumnezeu ar exista. Nu mai cred în Dumnezeu din cauza modului în care m-au tratat copiii și familia mea”.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR