Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Nicoleta Nucă, o nouă intervenție estetică. Ce schimbare și-a făcut artista

Nicoleta Nucă a apelat la o intervenție estetică. Vedeta a mers la medicul estetician pentru o nouă procedură. Artista a decis să intervină la nivelul fetei. Sunt cu buzele amorțite de asta vorbesc ciudat.”, a spus aceasta.

Nicoleta Nucă este una dintre artistele care nu stă prea mult pe gânduri când vine vorba de o schimbare estetică la față.

Recent, solista a declarat că și-a făcut o nouă intervenție la buze. Vedeta și-a micropigmentat buzele, astfel că acum nu mai are nevoie să folosească rujul.

Nicoleta Nucă, o nouă intervenție estetică

“Am venit să îmi fac buzele. Aici se întâmplă procedura. Deja sunt cu buzele amorțite de asta vorbesc ciudat. Abia aștept.”, le-a spus Nicoleta Nucă fanilor de pe Instagram.

Nu este prima oară când artista apelează la interventii estetice. Vedeta și-a făcut o procedură la nivelul gâtului și maxilarului pentru a crea un aspect mai ferm al zonei respective, în urmă cu două luni.

Fanii vedetei au criticat-o  în nenumărate rânduri.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Vedeta, adepta intervențiilor estetice

Mai mult, artista și-a făcut și o rinoplastie din cauza problemelor de respirație. Cu această ocazie, și-a pus și implanturi cu silicon pentru a avea un bust mai mare.

Eu sunt pro operații estetice atâta timp cât sunt făcut în limita bunului simț, cu limită. Am apelat la rinoplastie în primul rând pentru a rezolva o problemă medicală mai veche, şi anume hipertrofia mucoasei nazale, în urma folosirii excesive a picăturilor de nas, care s-a transformat apoi în dependenţă. Şi dacă tot eram la această clinică din Istanbul, Turcia, unde se fac şi operaţii estetice, am hotărât să profit de ocazie şi să intervin şi la forma nasului, pentru a o corecta puţin.(…) Eram dependentă de picături de nas de 12 ani. Am făcut niște modificări acolo unde mi-am dorit să fac asta. Nu cred că are legătură cu evoluția mea artistică, ține strict de sufletul meu. Am zis eu că, la momentul potrivit, atunci când o să mă simt pregătită pentru anumite schimbări, atunci o să le fac.

Pe parcursul dezvoltării mele persoanele și artistice am învățat să mă iubesc așa cum sunt, să mă accept.”, spunea Nicoleta Nucă în 2017 în emisiunea Teo Show.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?