Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Nicoleta Nucă, despre momentul în care va deveni mămică. ”Știu că sunt genul care ar renunța la restul lucrurilor din viața ei”

Nicoleta Nucă a vorbit despre momentul în care își dorește să devină mamă. Bruneta își dorește să se așeze la casa ei și să se bucure de viața de familie. ”Știu că sunt genul care ar renunța la restul lucrurilor din viața ei cel puțin o perioadă pentru a-i oferi acelui copil toată iubirea din lume”, a spus artista.  

Nicoleta Nucă și iubitul ei, toboșarul Alex Ursache,  își doresc să devină soț și soție și se gândesc cum vor organiza ziua cea mare din viața lor, însă după ce se va termina pandemia de Covid-19.

În ceea ce privește venirea pe lume a unui copil, Nicoleta Nucă a mărturisit  că își dorește să se bucure din plin de relația cu iubitul ei și să o trăiască la maxim, momentan.

Nicoleta Nucă, despre momentul în care va deveni mămică

“Nu prea mă văd mamă acum, cel puțin nu prea curând. Nu mă încântă momentan acest lucru, probabil că la un moment dat se va întâmpla. Ce știu cu siguranță e că aș fi o mamă foarte bună și foarte implicată, foarte dedicată, poate prea dedicată.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Știu că sunt genul care ar renunța la restul lucrurilor din viața ei cel puțin o perioadă pentru a-i oferi acelui copil toată iubirea din lume și în momentul de față nu sunt dispusă să fac sacrificii în ceea ce privește cariera sau libertatea personală, și chiar și relația de cuplu se schimbă foarte mult când apare un copil și cred că încă ne dorim să ne bucurăm unul de altul și să nu share-uim asta cu altă ființă”, a mai completat Nicoleta Nuca pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

Nicoleta Nucă, despre relația cu iubitul ei

Anul acesta, vedeta dezvăluia că partenerul ei, Alex Ursache, este un bun confident, iar atunci când simte nevoia să ia o decizie importantă atât în carieră, cât și în viața personală, cântăreața se sfătuiește cu el.

„Pe lângă aspectul fizic care corespunde standardelor mele: înalt, corp bine-făcut, ochi albaștri și păr de culoare închisă, este inteligent și ambițios, are simțul umorului și mă face să râd foarte mult și îmi oferă multă siguranță și încredere, lucruri foarte importante pentru mine!”, a scris Nicoleta Nucă, la InstaStory.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?