Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Ne luptăm să ne găsim dragostea pentru că suntem foarte frumoase. Bărbații se simt intimidați”. Ce spun patru femei care au cheltuit zeci de mii de lire sterline pe operații estetice în încercarea de a-și găsi jumătatea

Patru femei consideră că aspectul fizic le îngreunează întâlnirile, multe dintre ele spunând că îi intimidează pe bărbați. Una dintre ele chiar a cheltuit 42.000 de lire sterline pe operații estetice în încercarea de a-l găsi pe “alesul”. “Bărbații se îndepărtează de mine pentru că au impresia că sunt prea sexy, ca și cum nu ar avea nicio șansă”.

Se spune adesea că a fi atrăgătoare face viața mai ușoară – dar, potrivit acestor femei, sunt “prea sexy” pentru a găsi un partener.

Chiar dacă unele dintre aceste bombe sunt modele Playboy și OnlyFans, ele spun că succesul lor profesional le îngreunează găsirea unui iubit, potrivit dailystar.co.uk.

“Ne luptăm să ne găsim dragostea pentru că suntem foarte frumoase”

Iar o femeie care a cheltuit mii de dolari pe operații estetice pentru a se face mai atrăgătoare.

Așadar, au dreptate aceste femei? Citiți mai departe pentru a determina dacă este cu adevărat mai bine să ieși în evidență.

Tratată ca o jucărie

Mz. Dani a dat 42.000 de lire sterline pe operații estetice în speranța că o va ajuta să îl găsească pe ‘cel ales’ – dar, din păcate, planul ei s-a întors împotriva ei. Acum, ea spune că bărbații îi judecă înfățișarea cosmetizată și nu o tratează ca pe o persoană reală.

Ea a dat mii de lire sterline pe diverse proceduri – cum ar fi umpluturi, Botox și fire de păr – în încercarea de a-și face fața să arate mai simetrică.

În timp ce partea bună a fost faptul că a reușit să obțină slujbe de modeling și să adune 653.000 de urmăritori pe Instagram, bărbații o judecă pe nedrept.

Ea a spus: “Viața mea amoroasă este extrem de dificilă. Bărbații se uită la mine ca la o jucărie. Ei îmi văd aspectul exterior înainte de a mă cunoaște și asta este ceea ce își doresc cu adevărat de la mine inițial. Este foarte rar ca un bărbat să vrea să mă cunoască pentru ceea ce sunt. Întâlnirile sunt foarte dificile.”

Prea fierbinte pentru a fi manipulată

Modelul Playboy și OnlyFans Cris Galêra spune că este “atât de sexy” încât îi este greu să obțină o întâlnire.

În timp ce brazilianca în vârstă de 33 de ani are peste 199.000 de fani pe Instagram, care îi lasă în mod regulat comentarii entuziaste despre aspectul ei, ea spune că aspectul ei frumos lucrează împotriva ei în lumea reală.

“Bărbații se îndepărtează de mine pentru că au impresia că sunt prea sexy, ca și cum nu ar avea nicio șansă”, s-a descărcat ea. “Dar fără cel puțin o conversație este foarte dificil”.

Cris poartă chiar și ochelari de vedere în încercarea de a părea mai puțin sexy, explicând: “Arăt mai deșteaptă, așa că nu arată bine doar sânii sau fundul. Voi avea mai multe șanse cu ochelarii falși.”

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

 

“Sunt pretențioasă”

Jenna Thompson este cunoscută pentru apariția sa controversată la emisiunea This Morning de acum câteva săptămâni.

Fotomodelul în vârstă de 36 de ani din Essex a spus că se chinuie să găsească dragostea pentru că este “prea arătoasă” pentru a găsi un bărbat. Mama a doi copii le-a spus gazdelor Philip Schofield și Holly Willoughby că este pretențioasă în ceea ce privește întâlnirile, deși nu are de gând să își reducă standardele prea curând.

“Cred că îi intimidez pe băieții drăguți și poate că nu mă duc după cei potriviți”, a spus ea.

Ea a continuat apoi să dezvăluie care este genul ei de bărbat, spunând: “Îmi plac cei foarte tatuați și tipii urbani – îmbrăcați în steaguri roșii…Nu vreau să întâlnesc pe cineva care este un alt model sau din industrie.”

Aceste comentarii au determinat-o pe Holly să o numească pe Jenna “pretențioasă”.

Bărbații sunt prea intimidați

Modelul Playboy Elizabeth Marie Chevalier spune că îi este imposibil să își găsească un iubit pentru că bărbații sunt prea intimidați de frumusețea ei

Tânăra de 27 de ani din Diego, California, SUA, are peste 2,9 milioane de urmăritori pe Instagram după ce a apărut pe coperțile unor reviste precum MAXIM și Playboy, dar asta nu înseamnă că nu se luptă cu întâlnirile.

“Mi s-a spus că sunt intimidantă pentru băieți pentru că sunt înaltă – am 1,70 m – și sunt frumoasă și am o personalitate foarte intensă”, a declarat anterior Elizabeth.

“De fapt, sunt foarte dulce și iubitoare, așa că, dacă și-ar face timp să mă cunoască, și-ar da seama de asta. Am fost la întâlniri la care băieții pur și simplu nu pot vorbi cu mine. Bărbații care vorbesc cu mine sunt de obicei prea încrezuți și obsedați de sine, în mod clar se dau în vânt după orice fată frumoasă din cameră.”

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat