Categorii: Monden Vedete Romania

Andrei Ștefănescu are încă probleme după ce a fost externat. ”Nu se ascund să arate chestia asta. Parcă aș avea ciumă”

Andrei Ștefănescu a fost timp de 12 zile sub atenta supraveghere a medicilor, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. După externare, cântărețul a trecut prin experiențe deloc plăcute.

Andrei Ștefănescu a trecut prin momente dificile după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. După ce a ieșit din spital și a revenit la viața normală, el a avut parte de experiențe neplăcute din partea oamenilor.

„Oamenii se feresc de mine, fug de mine pe stradă, în magazin, e vizibil, nu se ascund să arate chestia asta. Parcă aș avea ciumă. Asta ar fi fost problema mea, să ies din spital încă pozitiv și să spună lumea despre mine că am mințit. I-am spus domnului doctor că nu mă externez fără două teste negative”, a declarat Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

A fost gonit și din parc

După ce a fost externat, Andrei Ștefănescu povestea că  a ieșit în parc cu fiul său, dar a fost gonit de o femeie.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis: ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?”. I-am răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos.

Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc, într-un spațiu deschis. Nu stăteam cu copii altora. Stăteam pe o masă de ping pong, departe de ceilalți copii, știind ce s-ar putea întâmpla. Am fost sigur că așa se va întâmpla, chiar și în spital le-am spus apropiaților mei și într-adevăr lucrurile încep să se simtă. Astăzi a fost prima mea ieșire și s-a întâmplat. Sunt convins că și pe la magazine sau altundeva, cineva o să mă înjure, o să mă acuze că fac parte dintr-o organizație, dintr-un plan”, a mărturisea cântărețul de curând.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”