Categorii: Monden Vedete Romania

Monica Iagăr s-a căsătorit și și-a botezat cel de-al treilea copil!

Monica Iagăr s-a căsătorit și și-a botezat cel de-al treilea copil, care a venit pe lume în urmă cu două luni. Fosta atletă are o relație cu Cristi Neacșu încă de acum patru ani. 

La 46 de ani, Monica Iagăr demonstrează că vârsta este doar un număr. Fosta sportivă a născut un băiat în luna august a acestui an, iar ieri micuțul Efrem a fost creștinat. 

Monica Iagăr s-a căsătorit ieri

Odată cu botezul de la Biserica Sfântul Spiridon Vechi din Capitală, fosta atletă s-a căsătorit cu Cristi Neacșu, fost campion la judo. 

Monica a purtat o rochie elegantă bleumarin, culoare pe care a ales-o și pentru ținuta lui Efrem, pentru a se asorta. Mireasa a avut un buchet de flori multicolore și părea foarte emoționată, scrie Click. 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Fosta soție a lui Cosmin Cernat a uimit pe toată lumea cu cea de-a treia sarcină, având în vedere că are 46 de ani. Monica Iagăr a dezvăluit că a făcut fertilizare in vitro pentru că își mai dorea un copil. 

„Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit”, a spus proapăta mireasă.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?