Categorii: Monden Vedete Romania

Monica Bârlâdeanu: ”Cred în familie și în căsătorie cu toată ființa mea”

Actrița Monica Bârlădeanu și-a spus părerea despre căsătorie. Vedeta a mărturisit că înainte acest lucru nu conta pentru ea, însă acum a ajuns să creadă în căsătorie.

Monica Bârlădeanu a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, dacă vreodată a contat pentru ea relația pecetluită de un act.

”N-a contat în trecut, acum însă cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea. Asta pentru că în timp, am ajuns să înţeleg cu totul altfel aceste două concepte”, a declarat vedeta.

”Consider că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru formarea unei familii, ci sunt, mai degrabă, alegeri potrivite sau mai puţin potrivite”, a adăugat actrița.

Ce spune despre stabilitatea într-o relație

Monica Bârlădeanu consideră că situațiile de criză dintr-un cuplu ajută o persoană să-și dea seama dacă are lângă ea partenerul potrivit.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Iubirea, dar nu doar în sensul romantic. Ci capacitatea celor doi de a iubi lipsit de egoism, de tendinţa de posesie sau de a-şi pune propriile nevoi mai presus de nevoile celuilalt. Amândoi, însă, trebuie să fie capabili de asta. Unilateral, relaţia se transformă într-o victimă gata mereu de sacrificiu şi într-un egoist care îi ia totul celuilalt fără să dea mare lucru în schimb. Aşa eşuează multe relaţii.

Dar cred că lucrul care transformă o relaţie într-o comuniune pe viaţă este traversarea unei crize majore în doi. În situaţii extreme, de criză, vezi exact cine e cel de lângă tine şi ştii pe loc dacă el e cel cu care ai putea trece prin orice în viaţă”, a explicat Monica Bârlădeanu.

A renunțat la planurile de vacanță

Vedeta a explicat că, din cauza pandemiei de coronavirus, a renunțat la planurile de vacanță.

”Păi am renunţat la orice plan de vacanţă şi, evident, nu ştiu în ce măsură mai e posibil anul ăsta. Apoi am renunţat la serile de luni cu gaşca, la vizitele în familie. Practic, la tot, mai puţin la mersul la supermarket”, a afirmat ea.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR