Categorii: Știri Stiri externe Viral

Momentul în care un soldat rus este ucis de o bombă lansată de trupele ucrainene. “Este rănit și pare să fie sânge în jurul lui”

O înregistrare video care arată cum un soldat rus rănit este bombardat de trupele ucrainene a fost condamnată pe Twitter după ce a fost distribuită, spunând că bomba a fost “exact la țintă”. “Ucraina își va pierde o mare parte din sprijin dacă nu investighează și nu aduce acuzații împotriva propriei sale țări. Acest clip este o dovadă”.

O înregistrare video șocantă a fost condamnată pe Twitter pentru că arată cum o bombă este lansată “exact la țintă” în timp ce lovește un soldat rus.

Imaginile au fost partajate de @Cargo-200, un cont dedicat postării de informații de pe linia frontului în războiul dintre Rusia și Ucraina, transmite dailystar.co.uk.

Bomba a fost “exact la țintă”

În clip, care a obținut peste 8.800 de vizualizări, se vede soldatul de la Kremlin întins pe spate pe pământ, în timp ce era înconjurat de moloz și de cauciucuri.

Însă, atunci când filmarea face zoom pe el, o bombă de mari dimensiuni intră în cadru și cade direct pe el, pe care contul a descris-o ca fiind “exact la țintă”.

“I-au zburat șosetele”

Utilizatorii Twitter au răspuns descriind moartea soldatului ca fiind “dezintegrată”. Cu toate acestea, alții au fost indignați și au condamnat acțiunile forțelor ucrainene, deoarece susțin că, întrucât bărbatul pare să fie rănit, nu ar fi trebuit să fie ucis.

Un utilizator a scris: “Este rănit și pare să fie sânge în jurul lui din clipul pe care îl putem vedea. Este considerat în continuare un non-combatant, fără armă, fără amenințare. Războiul are reguli”.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Un altul a adăugat: “Dacă Rusia trebuie să fie trasă la răspundere pentru crime de război, la fel trebuie să se întâmple și cu Ucraina. Altfel, nu avem nimic altceva decât barbarie. Ucraina își va pierde o mare parte din sprijin dacă nu investighează și nu aduce acuzații împotriva propriei sale țări. Acest clip este o dovadă”.

Un al treilea a spus: “Arată de parcă era deja pe moarte?”.

Vestea vine după ce soldații ucraineni care luptă împotriva forțelor invadatoare ale lui Vladimir Putin au împărtășit un videoclip macabru în care porcii se înfruptă din ceea ce se presupune că este un căpitan mort din armata rusă.

Clipul a fost distribuit pe canalul Telegram Cargo 200 în această dimineață (joi, 29 septembrie), unde ucrainenii postează în mod obișnuit imagini sângeroase ale invadatorilor ruși pentru a băga frica în inimile dușmanilor lor.

Acest ultim upload, intitulat: “Porcii îl mănâncă pe căpitanul rus”, are o durată de 14 secunde.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR