Categorii: Monden Vedete Romania

Momentul dramatic prin care a trecut Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a pierdut o sarcină

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-un moment extrem de dificil în urmă cu ani, când a pierdut o sarcină.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, că deși avea un fibrom uterin, un medic la care a mers i-a spus că poate rămâne însăcinată.

„De fapt, mai mult decât atât, era un doctor care voia să fie pus șef peste o clinică sau un spital… Pentru că eu aveam o problemă de sănătate nu ar fi trebuit să rămân gravidă. Cu fibrom uterin nu e indicat să rămâi gravidă pentru că el crește odată cu sarcina.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Dar acest doctor, pentru că se vedea șef și pentru că fostul meu soț era mare smecher în politică la vremea aceea, s-a gândit că o să-l propulseze fostul meu soț să ajungă șef. Și mi-a spus că ”da, poți să rămâi gravidă. Poți să faci un copil, te ajut eu”. Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a expulzat copilul. Un caz de malpraxis. În mod sigur face la fel și cu alți oameni”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

Adriana Bahmuțeanu are doi băieți din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoană.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?