Categorii: Monden Vedete internationale

Momente sfâșietoare cu Shannen Doherty când a anunțat că i-a recidivat cancerul VIDEO

Veste cumplită pentru Shannen Doherty, celebra actriță din serialul ‘Beverly Hills’! Vedeta a anunțat că suferă de cancer în stadiu terminal, iar fanii acesteia sunt îndurerați.

Momente sfâșietoare cu Shannen Doherty când a anunțat că i-a recidivat cancerul

Shannen Doherty a făcut anunțul cutremurător, într-un interviu la tv. Actrița nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi, în direct. Momentele sfâșietoare cu ea au fost urmărite de milioane de telespectatori.

Shannen se concentrase pe cariera sa în ultimii ani și s-a străduit din răsputeri să țină în frâu această boală teribilă. În 2019, actrița a avut un șoc după ce fostul ei coleg, Luke Perry, a decedat în urma unui accident vascular cerebral.

Acum, Shannen a aflat că suferă de cancer la sân, în stadiu terminal.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată’, a povestit Shannen, cu lacrimi în ochi, la un post de televiziune.

Deși nu știe câte zile sau săptămâni mai are de trăit, actrița a mărturisit că este încrezătoare și consideră că viața ei este departe de a se fi terminat.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR