Categorii: Știri Stiri Romania

Momente îngrozitoare pentru un polițist din București! A fost lovit de mașină și târât pe asfalt! Ce s-a întâmplat după

Un polițist din București a fost lovit de mașină și târât pe asfalt. Accidentul a avut loc în zona Pipera. Iată ce s-a întâmplat după. 

Momente îngrozitoare pentru un polițist din București! A fost lovit de mașină și târât pe asfalt! Ce s-a întâmplat după

Un agent al Poliției Locale București a fost lovit de o mașină care a intrat pe culoarea roșie a semaforului într-o intersecție din zona Pipera. În urma coliziunii, agentul a fost târât de mașină câțiva metri. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, deși un alt șofer, martor la incident, a încercat să-l oprească, scrie Digi 24. 

„Am văzut cum un șofer al unei dubiţe intră în intersecție pe culoarea roşie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri”, a povestit polițistul local.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Agentul de circulație a fost transportat la spitalul Elias și se află în afara oricărui pericol. Poliția a reușit să îl identifice pe șoferul vinovat și a început cercetările în acest caz.

Foto: Inquam Photos

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”