Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Moment incredibil pentru Mihai Bendeac pe scena de la iUmor. „Eu nu știu ce s-a întâmplat acolo. Am rămas cu gură căscată”. Cine este concurentul care l-a surprins pe actor

Show-ul iUmor se apropie cu pași repezi de marea finală. Un concurent l-a făcut pe Mihai Bendeac să se ridice de pe scaun. Actorul a fosr extrem de impresionat de numărul unui concurent.

În a 11-a ediție de iUmor Sezonul 11, din 5 decembrie 2021, unul dintre concurenți a impresionat cu numărul său de mentalism. Momentul lui i-a determinat pe jurați să-l voteze cu Da, fără să stea pe gânduri. Mai mult, Mihai Bendeac a fost atât de captivat de moment, încât a urcat pe scenă.

Sylar este concurentul care a urcat pe scenă de la iUmor însoțit de prietenul său imaginar, Paul. La un moment dat, Sylar a cerut ajutorul unei persoane din public, iar juratul de la Antena 1 a fost primul care a reacționat.

Mihai Bendeac: „Am rămas cu gură căscată”

„Eu și Paul avem nevoie de un asistent pe scenă, așa că dacă doriți să participați puteți ridica mâna!”, a spus Sylar de la iUmor.

Mihai Bendeac s-a implicat în momentul făcut de mentalist, în timp ce prietenul imaginar al concurentului l-a atins pe spate.

„Eu nu știu ce s-a întâmplat acolo! Nu m-a atins el? Am simțit că m-a atins de două ori”, a fost replica juratului de la iUmor.

 

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Bendeac nu poate să își explice momentul realizat de mentalist

Concurentul l-a atins pe frunte pe Mihai Bendeac și i-a spus că atingerea de pe spate este făcută de prietenul său imaginar.

„Am simțit că m-a atins de două ori… Nu știu care este șmecheria… Am rămas cu gură căscată.. Cum a făcut, a schimbat carnețelul, altfel nu îmi explic cum a făcut”, a mai spus Bendeac.

Jocul a continuat, iar Bendeac și-a dorit să se implice mai mult. La un moment dat, actorul a primit un carnețel de la participantul de pe scenă, apoi i-a cerut fantomei un pix. Pixurile au căzut în mod surprinzător.

Însă, momentul cel mai impresionant a fost când mentalistul i-a citit gândurile actorului. Terrmenul „pământ” scris pe fruntea lui Sylar a fost cel gândit de vedetă.

 

 

Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?