Categorii: Știri Stiri externe Viral

Milioane de încărcătoare pentru iPhone nu vor mai funcționa. Ce spun noile legi UE

UE a adoptat o nouă lege care va obliga toate companiile de telefoane mobile să aibă aceleași încărcătoare – ceea ce înseamnă că Apple va trebui să reproiecteze iPhone-ul în următorii doi ani pentru a se asigura că propria companie va funcționa. „Suntem îngrijorați de faptul că reglementările stricte care impun doar un singur tip de conector înăbușează inovația mai degrabă decât să o încurajeze, ceea ce, la rândul său, va dăuna consumatorilor din Europa și din întreaga lume”, spune un purtător de cuvânt al Apple.

Toate telefoanele trebuie să aibă același port de încărcare până în 2024 sau să fie interzise, în conformitate cu noile legi UE menite să împiedice utilizatorii să folosească mai multe încărcătoare pentru dispozitivele lor.

Apple ar putea fi obligat să reproiecteze iPhone-ul pentru a se potrivi cu un încărcător standard USB-C, care este folosit de dispozitivele Android și Samsung, precum și de zeci de altele.

Apple va trebui să folosească același încărcător pentru telefoane și „dispozitive mai mici”

Acordul, care urmează să treacă prin Parlamentul European în această vară, va cere tuturor companiilor să folosească același încărcător pentru telefoane și „dispozitive mai mici” până în toamna anului 2024.

Va însemna că încărcătoarele iPhone vechi nu vor funcționa pe modelele viitoare și că laptopurile vor trebui în cele din urmă să folosească încărcătorul USB-C ca standard.

Dispozitivele vândute înainte de 2024 nu vor fi afectate de decizie

Apple a criticat propunerile în trecut, susținând că va înăbuși inovația.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Un purtător de cuvânt al Apple a declarat pentru CNBC în septembrie: „Suntem îngrijorați de faptul că reglementările stricte care impun doar un singur tip de conector înăbușează inovația mai degrabă decât să o încurajeze, ceea ce, la rândul său, va dăuna consumatorilor din Europa și din întreaga lume”.

Cu toate acestea, conform unui raport Bloomberg, Apple testează deja iPhone-uri cu porturi USB-C, sugerând că gigantul tehnologic se pregătește deja pentru schimbări.

Utilizatorii iPhone vor avea acum posibilitatea de a anula trimiterea și editarea textelor în iMessage și chiar de a-și personaliza complet ecranele de blocare cu widget-uri, fonturi unice, culori și multe altele.

Utilizatorii de iPhone vor putea adăuga 4 widget-uri mici sau 2 widget-uri medii în partea de jos a ecranului de blocare, oferindu-le o vedere asupra tuturor, de la vreme până la aplicațiile de securitate pentru acasă, notificări de mesaje și multe altele. Există, de asemenea, spațiu pentru un widget suplimentar în partea de sus a ecranului de blocare.

Începând cu sfârșitul acestui an, iOS 16 va aduce smartphone-ul de top în concordanță cu Android și alte sisteme de operare în ceea ce privește caracteristicile.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR