Categorii: Monden Vedete internationale

Miley Cyrus a fost operată la corzile vocale

Miley Cyrus a fost operată la corzile vocale. Artista a fost internată luna trecută din cauza amigdalitei, iar atunci i-au fost descoperite alte probleme medicale. 

Artista în vârstă de 26 de ani a ajuns din nou la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală la corzile vocale. Operația a venit după ce, în octombrie, medicii i-au descoperit lui Miley o afecțiune pe care o avea de ani întregi și îi putea afecta vocea. 

Miley Cyrus a fost internată și luna trecută

„Când Miley a fost internată pentru amigdalită, luna trecută, i-a fost descoperită şi o problemă separată care îi afecta corzile vocale, o afecţiune pe care o avea de ani de zile fără să ştie. Atunci i s-a spus că trebuie să suporte o intervenţie chirurgicală înainte de sfârşitul anului, procesul de recuperare incluzând şi câteva săptămâni de tăcere”, a declarat o sursă apropiată familiei, pentru Mirror.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Artista nu va putea vorbi săptămâni la rând și este nevoită să își anuleze concertele pe care trebuia să le susțină în următoarele luni. 

Foto: Profimedia

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR