Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Mike Tyson a fost fotografiat într-un scaun cu rotile, cu un baston în mână. Ce spun apropiații

Problemele de spate ale lui Mike Tyson l-au făcut pe acesta să aibă nevoie de folosirea unui scaun cu rotile pentru a se deplasa pe Aeroportul Internațional din Miami, la câteva săptămâni după ce a sugerat că va muri în curând. Fostul campion mondial la categoria grea, în vârstă de 56 de ani, părea să fie într-o stare fragilă în timp ce se îndrepta prin terminal.

Legenda boxului a pozat cu fanii în timp ce era plimbat cu scaunul cu rotile pe Aeroportul Internațional din Miami, marți (16 august).

Potrivit dailymai.co.uk, el a suferit de o “criză de sciatică”, lucru pe care l-a mai combătut în trecut. Aceasta vine la doar câteva săptămâni după ce a fost văzut sosind la un hotel din New York cu un baston de mers.

Ce spun apropiații

În urmă cu doi ani, un episod similar l-a țintuit la pat timp de câteva săptămâni. La începutul acestei luni, a fost văzut plimbându-se prin New York cu un baston, dar se pare că situația actuală s-a agravat și a ajuns să aibă nevoie de ajutorul unui scaun cu rotile pentru a se deplasa.

O sursă apropiată lui Tyson a minimizat situația recent, spunând pentru TMZ: “Nu este nimic grav, doar un risc profesional pentru un atlet ca Mike.”

27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Tyson crede că nu mai are mult de trăit

Dar este cu atât mai îngrijorător cu cât, luna trecută, sportivul a făcut o predicție îngrijorătoare cu privire la speranța sa de viață. Vorbind la podcastul său Hotboxin’ with Mike Tyson, el a spus: “Cu toții vom muri într-o zi, desigur.

Apoi, când mă uit în oglindă, văd acele mici pete pe fața mea. Îmi spun: ‘wow’. Asta înseamnă că data mea de expirare se apropie, foarte curând'”.

În ciuda convingerii sale că nu mai are mult de trăit, Tyson a fost totuși legat de o revenire în activitate. Ultima dată a urcat în ring în noiembrie 2020, pentru un meci demonstrativ împotriva lui Roy Jones Jr.

De atunci, s-a vehiculat ideea unei confruntări cu YouTuberul devenit boxer Jake Paul. Iar recent s-a aflat că vedetei WWE Bobby Lashley i s-a oferit posibilitatea de a se lupta cu el.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR