Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mihai Zmărăndescu continuă seria atacurilor la adresa tatălui său. ”Poate își va plăti datoriile pe care le are față de mine. Se face că nu înțelege despre ce e vorba”

Mihai Zmărăndescu tună și fulgeră. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu i-a transmis acestuia să își plătească datoriile pe care le are față de el. ”Acum s-a întors cu niște bani de la Survivor România. Poate își va plăti datoriile pe care le are față de mine. Se face că nu înțelege despre ce e vorba”

Mihai Zmărăndescu a oferit noi declarații cu privire la tatăl său. Fiul luptătorului a lansat un nou atac la adresa tatălui său și i-a reprosat acestuia că are să îi dea înapoi 1.500 de euro.

Mai mult, potrivit calculelor făcute de Mihai, Cătălin Zmărăndescu îi datorează alti 3.000 de euro.

Mihai îi cere lui Cătălin Zmărăndescu să își plătească datoriile

”Nu o să mai văd niciodată ce are el să îmi dea și are să îmi dea sume serioase. Sunt două feluri de datorii.

Datorii făcute de Cătălin, direct, la mine, când i-am dat bani în mână și datorii pe care le are, dar pe care nu recunoaște că le are. Bani pe care i i-am dat în mână sunt 1.500 de euro. Bani pe care i-am dat eu, lui.

Apoi, în 10 meciuri cu el am câștigat, în medie, cam 800 de lire (circa 1000 de euro, n.red.) pe fiecare luptă. În primul meci fără el, în 2018, am făcut 3000 de euro. Înțelegeți? Acum, că el nu mi-a dat ce trebuia… E foarte ciudată diferența de bani, cred eu”, spunea, pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu.

„Acum s-a întors cu niște bani de la Survivor România”

Mihai spune că tatăl său îi poate plăti datoria cu banii de la Survivor România 2022.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Acum s-a întors cu niște bani de la Survivor România. Poate își va plăti datoriile pe care le are față de mine. Alea pe care le are faptic, de la banii pe care i i-am dat eu în mână, nu și celelalte, că sigur se face că nu înțelege despre ce e vorba”, ne-a mai spus Mihai Zmărăndescu.

Mihai Zmărăndescu se simte un copil abandonat și neglijat de propriul tată, așa cum chiar el mărturisește. Acesta era dispus să se împace cu tatăl său, însă, toate aceste lucruri s-au schimbat.

”Spuneam, în urmă cu ceva vreme, că l-aș ajuta dacă ar fi avut nevoie. M-am răzgândit. Nu aș mai face nimic pentru el. Ce, el a făcut ceva pentru mine? (…)

Dacă ar veni la mine, la podcast, așa cum voiam înainte, îl și văd cum va încerca să răsucească totul în favoarea lui. Că se pricepe să facă asta…”, a mai spus, pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu despre tatăl său, Cătălin.

Cătălin Zmărăndescu s-a întors de la Survivor România 2022, după mai bine de două luni petrecute în tabăra Faimoșilor. La întoarcerea în România a lui Cătălin Zmărăndescu, acesta a fost așteptat la aeroport doar de soția lui de acum și de cei doi copii pe care îi au împreună,

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?