Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mihai Trăistariu, schimbare completă de look. Artistul a surprins pe rețelele de socializare

Mihai Trăistariu (40 de ani) și-a luat fanii prin surprindere, după ce a apărut pe rețelele sociale cu o nouă schimbare de look.  Artistul și-a schimbat complet look-ul, astfel că după ce s-a vopsit și-a îndreptat și părul cu keratină. ”Mi se pare chiar fain”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa personală de socializare.

Artistul a surprins în ultima vreme cu aparițiile și declarațiile lui controversate. Cântărețul și-a schimbat complet look-ul, astfel că după ce s-a vopsit și-a îndreptat și părul cu keratină.

Solistul s-a lăsat pe mâna profesioniștilor, așa că ales să-și schimbe radical look-ul. Solistul a trecut la nuanță de blond și și-a îndreptat părul.

Mihai Trăistariu, schimbare radicală de look

Artistul a mărturisit că este încântat de noua sa transformare.

”Azi mi-am îndreptat părul cu keratină. Se așază deja altfel. Era prea creț și cu grizonatul ală, se vedea ca la oi. Încet, încet culoarea smoke-gray dispare și face loc unui blond sexy. Cu rădăcinile întunecate. Ceea nu ma deranjează. Mi se pare chiar fain”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa personală de socializare.

Mihai Trăistariu își caută iubită

Mihai Trăistariu își caută iubită. Cântărețul a anunțat pe rețelele de socializare că este în căutarea unei partenere.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mihai Trăistariu a apelat la rețelele de socializare ca să-și găsească o iubită. Cântărețul vrea să-și găsească jumătatea cât mai repede.

Artistul este singur de un an de zile, după mai multe încercări de a avea o relație.

„Matrimoniale. Bărbos, mustăcios simpatic… caut fericirea” a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare chiar de Moș Nicolae.

Invitat la Antena Stars, artistul a explicat de ce a publicat o postare pe Facebook care seamănă cu un anunț matrimonial.

,,E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă nepărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebierberit”, a declarant Mihai Trăistariu la Antena Stars.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat