Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre fratele său. ”În trecut am avut mici clinciuri”

Cântărețul Mihai Traistariu, în vârstă de 42 de ani, a făcut dezvăluirti despre fratele său, Vasile, care este pictor. Acesta și-a aniversat ieri ziua de naștere. ”În trecut am avut mici clinciuri”, a spus artistul. În ciuda neînțelegerilor din trecut dintre ei, Mihai Trăistariu a fost lângă fratele său ori de câte ori acesta a avut nevoie de ajutor.

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fratele său, Vasile, care este pictor. Artistul a vorbit despre situația financiară a acestuia. Mihai Trăistariu l-a ajutat pe fratele său să supraviețuiască pe durata pandemiei și i-a plătit datoriile.

La postul de televiziune Antena Stars, Mihai Trăistariu a făcut declarații despre fratele său, care și-a aniversat ziua de naștere în data de 10 mai.

De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul episod Survivor All Stars
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre fratele său. ”Am convenit că eu și soră-mea o să-l ajutăm cu bani o perioadă”

„Am un frate bun, bând și cuminte, care e tot artist ca și mine, și iată că azi (n.r. ieri) i-am spus ”La mulți ani” în mod public (…) El e învățat ca în fiecare an de ziua lui să îi fac o postare publică și îi mulțumesc că a existat, până la urmă e un om bun și un pictor talentat (…) În trecut am avut mici clinciuri, ba nu-și plătea întreținerea câte 7-8 luni și mă sunau de la asociație să vin să-i plătesc înteținerea că îl dă în judecată, că o să-i fie luată casa”, a declarat Mihai Trăistariu la emisiunea ”Star News”, potrivit spynews.ro.


„Am convenit că eu și soră-mea o să-l ajutăm cu bani o perioadă, eu îi plătea întreținerea, ea venea și plătea gazul, lumina, ne împărțeam sarcinile. Ulterior ne-am împăcat, am și fost la televizor cu împăcarea, acum un an l-am adus la mare, că am apartamentele de la malul mării și am vrut să-i fac o bucurie și l-am luat la mare și i-am zis să stea 10 zile”, a mai spus cântărețul.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?