Categorii: Monden Vedete Romania

Mihai Albu continuă scandalul cu fosta soție! Designerul este foc și pară: ‘Voi chema poliția!’

Mihai Albu continuă scandalul cu fosta soție, Iulia Albu! Designerul este foc și pară după ce nu a putut să își vadă fetița, pe Mikaela, timp de două luni.

Mihai Albu continuă scandalul cu fosta soție! Designerul este foc și pară: ‘Voi chema poliția!’

Acesta a mărturisit că nu are de gând să mai permită astfel de incidente și a spus că va recurge la forțele de ordine. Designerul a acuzat-o pe Iulia Albu că nu i-a permis să își vadă copila în perioada pandemiei de coronavirus, pe motiv că ar putea să o infecteze cu coronavirus.

În plus, el este supărat că nu poate să vorbească cu fetița la telefon, pentru că mama ei i-a restricționat numărul de telefon.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

‘Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă.

E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite. I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa’, a declarat Mihai Albu, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”