Categorii: Monden Vedete Romania

Mihaela Rădulescu le-a făcut dezvăluiri fanilor. “Florin Călinescu mi-a zis că asta e cea mai sexy poză a mea”

Mihaela Rădulescu le-a dezvăluit prietenilor din mediul virtual care este fotografia despre care Florin Călinescu afirmă că este cea mai senzuală poză a diveib de la Monaco.

Florin Călinescu a împlinit pe 29 aprilie vârsta de 64 de ani și a fost felicitat de foarte mulți colegi de-ai săi, inclusiv de Mihaela Rădulescu, cea alături de care a făcut parte din juriul emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV.

”Florin Călinescu mi-a zis cândva că asta e cea mai sexy poză a mea. Și eu l-am crezut. La multi ani, Florine! Să fii sănătos! Dor de tine, de farmecul tu, de sufletul tău, de femeia ta, de multe care-mi amintesc de ce mi-ești mereu drag. (Mi se pare mai mișto să-i zâmbesc eu lui, decât el… lui însuși, de ziua lui)”, a transmis Mihaela Rădulescu în mediul online, potrivit click.ro.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”