Categorii: Stiri externe

Meghan Markle aşteaptă al doilea copil?! Cine a dat-o de gol pe Ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex ar putea fi însărcinată cu al doilea copil! Confirmarea celei de-a doua sarcini nu a fost făcută de niciun membru al famililiei, însă apar tot mai multe semne care dovedesc faptul că Meghan Markle va deveni pentru a doua oară mamă.

Ultima apariție a Ducesei a pus un semn de întrebare tuturor celor prezenţi, dar şi fanilor. Aceasta a fost alături de soțul ei la un eveniment de comemorare a militarilor ce și-au pierdut viața atunci când erau la datorie, denumit „Field of Remembrance”, de la Westminster Abbey din Londra.

Meghan a purtat un palton albastru închis, iar cureaua legată în talie a pus în evidență o burtică suspectă, iar toți cei prezenți au observat acest lucru.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
sursă foto: verdict.ro

Paul Burell, fostul majordom al Prințesei Diana, a făcut câteva dezvăluiri incredibile în timpul unui interviu pentru publicația Life & Style.

„Cred că Meghan va avea un bebe foarte curând. Ceasul ticăie, ea vrea să aibă cel puțin doi copii și ați observat că în ultimul turneu și-a acoperit mereu abdomenul? Ok, o să o spun acum. Meghan Markle este însăricnată din nou și va naște anul viitor tot în luna mai”, a declarat acesta.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important