Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mărtursirile dureroase ale lui Raoul. ”Mi s-a întâmplat cel mai urât, dar și cel mai greu de dus lucru de pe pământ”

Cântărețul Raoul, în vârstă de 43 de ani, a făcut mărturisirri dureroase din viața lui la postul de televiziune Antena Stars. Artstul a vorbit despre cele mai dificile momente din viața sa, unul dintre acestea fiind disparția mamei sale. ”Mi s-a întâmplat cel mai urât, dar și cel mai greu de dus lucru de pe pământ”, a spus acesta.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Raoul a făcut declarații despre cele mai grele momente din viața sa.

Unul dintre cele mai tragice momente pentru artist a fost dispariția mamei sale, care a încetat din viață în vara acestui an.

Mărtursirile dureroase ale lui Raoul. ”Mi-a fost greu și îmi este, în continuare, greu”

“Am trecut și prin momente mai grele, pentru că mi-am pierdut mama în vara acestui an. Mi-a fost greu și îmi este, în continuare, greu. Dar cred că pierzându-mi mama mi s-a întâmplat cel mai urât, dar și cel mai greu de dus lucru de pe pământ. Dar ea m-a învățat să merg mai departe și să țin capul sus, și acolo unde este ea, nu aș vrea să o fac să fie nefericită sau nemulțumită de mine”, a declarat Raoul, citat de spynews.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Din punctul meu de vedere a plecat un corp. Mama mea a rămas în sufletul meu, cât inima mea bate, bate și mama mea acolo”, a mai spus artistul.

Raoul, susținut de părinții săi

Raoul este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Cei care l-au îndrumat spre muzică au fost părinții lui, de la care se pare că a moștenit talentul.

„Tata a cântat până a cunoscut-o pe mama, de atunci cânt doar eu. Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moștenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru…îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi. Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune, interpretând live un cântec de o frumuseţe aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna”, spunea Raoul pe rețelele de socializare.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat