Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mărtursirile dureroase ale lui Raoul. ”Mi s-a întâmplat cel mai urât, dar și cel mai greu de dus lucru de pe pământ”

Cântărețul Raoul, în vârstă de 43 de ani, a făcut mărturisirri dureroase din viața lui la postul de televiziune Antena Stars. Artstul a vorbit despre cele mai dificile momente din viața sa, unul dintre acestea fiind disparția mamei sale. ”Mi s-a întâmplat cel mai urât, dar și cel mai greu de dus lucru de pe pământ”, a spus acesta.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Raoul a făcut declarații despre cele mai grele momente din viața sa.

Unul dintre cele mai tragice momente pentru artist a fost dispariția mamei sale, care a încetat din viață în vara acestui an.

Mărtursirile dureroase ale lui Raoul. ”Mi-a fost greu și îmi este, în continuare, greu”

“Am trecut și prin momente mai grele, pentru că mi-am pierdut mama în vara acestui an. Mi-a fost greu și îmi este, în continuare, greu. Dar cred că pierzându-mi mama mi s-a întâmplat cel mai urât, dar și cel mai greu de dus lucru de pe pământ. Dar ea m-a învățat să merg mai departe și să țin capul sus, și acolo unde este ea, nu aș vrea să o fac să fie nefericită sau nemulțumită de mine”, a declarat Raoul, citat de spynews.ro.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Din punctul meu de vedere a plecat un corp. Mama mea a rămas în sufletul meu, cât inima mea bate, bate și mama mea acolo”, a mai spus artistul.

Raoul, susținut de părinții săi

Raoul este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Cei care l-au îndrumat spre muzică au fost părinții lui, de la care se pare că a moștenit talentul.

„Tata a cântat până a cunoscut-o pe mama, de atunci cânt doar eu. Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moștenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru…îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi. Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune, interpretând live un cântec de o frumuseţe aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna”, spunea Raoul pe rețelele de socializare.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO