Categorii: Monden Vedete Romania

Mărturia dureroasă a Mariei Cârneci. ”Viața mea nu va fi niciodată ca înainte”

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci a făcut mărturisiri dureroase la TV. Artista suferă enorm după moartea soțului său.

Cântăreața Maria Cârneci a trecut prin momente grele în luna noiembrie a anului trecut, când soțul său, Romulus Petrescu, a încetat din viață, răpus de o boală cumplită. Invitată în platoul emisiuniii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1, interpreta de muzică populară a făcut declarații sfâșietoare despre cel care i-a fost partener de viață.

„Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastatul de un an”, a declarat Maria Cârneci, potrivit spynews.ro.


Ce a făcut soțul Mariei Cârneci cu puțin timp înainte să moară

Maria Cârneci a dezvăluit și ce a cerut soțul ei înainte să moară. „Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva în afară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a povestit cântăreața de muzică populară.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Artista și-a amintit și cum l-a cunoscut pe soțul ei, împreună cu care a format o familie timp de aproape 40 de ani.

„El toată viața a fost director de hotel. Așa ne-am cunoscut, când eram cazată la hotel. Am avut niște socri foarte educați. Ne mai râcâiam, dar din lucruri mărunte, nu consistente și nu privitoare la viețile noastre”, a completat vedeta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat