Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Marius Elisei, declarație romantică de ziua Oanei Roman. Cum au reacționat fanii

Oana Roman a împlinit astăzi 46 de ani. Marius Elisei, soțul vedetei, a surprins-o cu o declarație siropoasă. „Viața e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună”, a scris Marius Elisei pe contul de Facebook.

Fiica fostului premier își aniversează ziua de naștere. În acest an, vedeta își va serba ziua în familie.  Primul care a răsfățat-o a fost Marius Elisei, care a postat un mesaj emoționant de la primele ore ale dimineții.

Marius Elisei a vrut să își expună iubirea față de femeia care i-a dăruit un copil prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta a vorbit  despre iubirea dintre ei, dar și despre amintirile care îi leagă.

Marius Elisei, mesaj emoționant de ziua Oanei Roman

Marius Elisei i-a oferit și un buchet de trandafiri vedetei și a imortalizat momentul.

„Viața e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. La mulți ani, soția mea dragă”, a scris Marius Elisei pe contul de Facebook.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cum au reacționat fanii

„La mulți ani. Arăți foarte bine”, „Se vede că ai slăbit. Să fiți fericiți. La mulți ani”, „La mulți ani, alături de familia ta” sunt câteva dintre comentariile internauților.

Și Oana a postat un mesaj dedicat zilei sale de naștere. Vedeta a mărturisit  că se simte în continuare tânără.

‘‘Bine ai venit‼️ I feel forever young. Sa fie cu soare, noroc, prosperitate și sănătate. Ma simt împlinită și știu ca urmează tot ce e mai bun. Va mulțumesc pentru sutele de mesaje care deja au venit de la voi. La mulți ani mie și celor născuți azi!”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Fiica fostului premier a dezvăluit ce își dorește de ziua de naștere

„Pe 13 este ziua mea, împlinesc 46 de ani. Și am, printre altele, aceleași dorințe. (…) Îmi doresc două lucruri: unul este să mă plictisesc, să nu mi se mai întâmple nimic, să trec nițel ca gâsca prin baltă, să nu-mi mai crească nimic adrenalina, iar al doilea…să nu mai trebuiască să fiu puternică. Știu că sunt puternică sau mai bine zis , că n-am avut încotro, a trebuit să mă adun de prea multe ori de pe jos, să mă reinventez de atâtea ori, încât să nu mă mai recunosc nici eu pe mine câteodată.”, a fost mesajul Oanei Roman.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR