Categorii: Știri Stiri Romania

Mario Iorgulescu, judecat și într-un dosar pentru sechestrare! Fiul lui Gino Iorgulescu riscă ani grei de pușcărie

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, riscă ani grei de închisoare. Tânărul de 24 de ani nu s-a prezentat la procesul în care este judecat pentru sechestrare. Al doilea termen a avut loc zilele acestea, însă Mario a lipsit.

Mario Iorgulescu, judecat și într-un dosar pentru sechestrare!

Conform știrilekanald.ro, procesul a fost amânat pentru că unul dintre inculpați nu are încă un apărător. Legea spune că fiecare inculpat dintr-un proces penal are dreptul la o amânare, deoarece nu și-a găsit un avocat pentru a studia dosarul.

Mario Iorgulescu și încă 4 inculpați sunt în acest dosar. Al treilea termen al apelului este programat pentru data de 13 noiembrie.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În urmă cu 3 ani, fiul lui Gino Iorgulescu, a agresat un tânăr, împreună cu alți doi indivizi. La vremea respectivă, Mario Iorgulescu a fost achitat în prima instanță, iar victima ar fi trebuit să primească o sumă de bani de la cel care l-a sechestrat.

Se pare că victima a fost amenințată să-și retragă plângerea de către tatăl prietenilor lui Mario. Deocamdată, Mario Iorgulescu se află internat în Italia, la o clinică din Milano. El a provocat un accident rutier grav în urmă cu mai bine de o lună jumătate. Deși a ieșit din comă, tânărul nu poate fi încă audiat, din cauza stării sale de sănătate încă precară.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR