Categorii: Monden Vedete Romania

Maria Constantin dă detalii despre despărțirea de Dacian Varga. ”Am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm”

Cântăreața de muzică populară a făcut noi declarații după ce s-a separat de iubitul ei, fostul fotbalist Dacian Varga.

Maria Constantin și Dacian Varga și-au spus adio de curând. După separarea de fostul fotbalist, interpreta de muzică populară a fost extrem de discretă și a refuzat să ofere amănunte privind motvele care au dus la despărțire.

Acum, solista a făcut câteva declarații, pentru click.ro, despre ceea ce a dus la sfârșitul poveștii de iubire dintre ea și Dacian Varga.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, a precizat ea pentru sursa citată.


Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat