Categorii: Monden

Marcel Toader avea probleme cu inima! Suferise o intervenție pe cord pe vremea relației cu Gabriela Cristea

Marcel Toader a murit astăzi, din cauza unui infarct, la doar 56 de ani. Fostul rugbist avea de multă vreme probleme cu inima, iar pe vremea când era căsătorit cu Gabriela Cristea a făcut infarct și a fost operat pe cord. 

În 2012, presa a aflat pentru prima oară de suferința cardiacă a lui Marcel Toader, atunci când a ajuns de urgență la spital. Deși soția lui de atunci, Gabriela Cristea, a negat informația, spunând că „a fost la spital pentru set de analize amănunțite, e normal pentru un om de 50 de ani”, în cele din urmă chiar Toader a povestit ce s-a întâmplat, însă abia în 2018. 

“Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire! Era pe la inceputul lunii noiembrie, iar Marcel s-a dus la un targ de nunti, pentru a-si ajuta sotia la stand-ul pe care ea il avea in cadrul evenimentului! Nici nu a inceput bine ziua, caci, fara sa fi avut ceva pana atunci, barbatul a simit o durere in piept ca o gheara, apoi, incet, incet, nu a mai putut sa respire! Speriati, apropiatii au chemat ambulanta si Toader a fost transportat de urgenta la Spitalul Militar! Starea grava in care se afla i-a determinat pe medicii sa nu mai stea pe ganduri! L-au si bagat in sala de operatii si, intr-o ora si jumatate, i-au montat un stent! In cazul in care Marcel ar mai fi intarziat putin, si-ar fi pierdut viata! De altfel, doctorul care i-a facut interventia i-a spus clar, la prima vizita dupa interventia chirurgicala, ca mai avea 15 minute si inima ii ceda! Asa, a avut noroc si s-a salvat”, spuneau în 2012, pentru Wowbiz, surse apropiate lui Marcel. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia”

Anul trecut, fostul sportiv a ajuns din nou la spital, tot din cauza problemelor cardiace. Medicii i-au spus atunci că e nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, care trebuia efectuată în cel mult două luni. 

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, declara fostul soț al Gabrielei Cristea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat