Categorii: Monden Vedete Romania

Mama lui Nicușor Iordan, declarații șocante despre fiica lui Aurelian Preda! ‘Cum mai zâmbeai tu lângă noi atâtea luni dacă ai fi fost abuzată’

Scandalul continuă între fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, și Nicușor Iordan! Adolescenta l-a acuzat pe solistul de muzică populară că a abuzat-o sexual pe vremea când era minoră.

Fata a mărturisit că Nicușor Iordan îi cerea să întrețină relații intime cu ea pentru a economisi bani.

Mama lui Nicușor Iordan, declarații șocante despre fiica lui Aurelian Preda!

‘La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată.

Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual’, a povestit fata lui Aurelian Preda, la un post de televiziune.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În apărarea artistului a sărit mama acestuia, care a desființat-o pe Anamaria Rosa Preda. Femeia susține că toate acuzațiile fetei sunt false și că minte într-un mod grosolan.

‘Cum poate să susțină că fiul meu i-a făcut ceva, când el a ajutat-o mereu? Normal că nu mi-a picat bine când a început scandalul, ce mamă își dorește să vadă vorbindu-se așa despre băiatul ei în public, pe la televizor? Ana Maria trebuie să realizeze că un cuvânt prost spus sau aruncat la nervi provoacă mult rău! Ea a fost în casa mea, în curtea mea, era ca parte din familia noastră și după aia vii la televizor și arunci cu noroi fără nici o dovadă, nimic? Păi cine a ajutat-o cel mai mult când nimeni nu o băga în seamă, nu Nicușor?

El a promovat-o peste tot, cânta cu ea, să se afirme și ea…Ultima dată a fost la noi în casă, în Teleorman, pe 2 februarie 2019, când am plecat cu toții la mânăstirea Dervent, era toată numai un zâmbet și după aia în aprilie declanșează tot scandalul ăsta? Păi cum mai zâmbeai tu lângă noi atâtea luni dacă ar fi fost abuzată, așa cum zice ea? Să fim serioși! Eu nu mă sar în apărarea băiatului meu, că e mare și se descurcă el, dar e strigător la cer ce se întâmplă!’, a declarat Dorina, mama lui Nicușor Iordan, notează Wowbiz.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR