Categorii: Monden Vedete Romania

Mama lui Emily Burghelea a fost infectată cu COVID-19. ”A trecut prin niște momente crâncene, i s-a făcut tratament cu plasmă”

Fosta asistentă de televiziune Emily Burghelea a trecut prin momente extrem de dificile după ce mama sa a fost infectată cu COVID-19.

Emily Burghelea a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că mama sa a fost infectată cu noul coronavirus. Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că a trecut prin momente dificile. Acum, mama fostei asistente de televiziune se simte mult mai bine

„Am avut probleme destul de complicate. Mama mea a fost internată la ATI, tocmai au externat-o. Este acasă acum, a fost groaznit pentru că nu aveau locuri la ATI. Am trecut prin niște clipe groaznice, de neputință teribilă, nu știam cum să fac să o ajut. A avut coronoavirus, a trecut prin niște momente crâncene, i s-a făcut tratament cu plasmă. Noroc cu Dumnezeu, a reușit să își revină, iar tratamentul a fost administrat la timp, iar treaba asta cu locurile de la ATI chiar e o mare problemă”, a povestit Emily Burghelea.

 

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie în direct la TV

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct la emisiunea ”Teo Show”, pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție.

Andrei, logodnicul lui Emily Burghelea, a povestit că a amânat cererea în căsătorie de trei ori.

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viera să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem acum două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei” , a povestit iubitul lui Emily Burghelea pentru sursa mai sus-menționată.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR