Categorii: Știri Vedete internationale Viral

Madonna: “Sexul este obsesia mea”. Vedeta dezvăluie obsesia pentru sex și regretele din căsnicie

Poate că Madonna a ajuns la vârsta de 60 de ani, dar pofta de viață a legendei pop nu a dispărut. Madonna și-a pecetluit reputația ca fiind una dintre cele mai “blestemate” icoane ale muzicii, cu un interviu trăsnit care le-a oferit celor șase copii ai ei suficient material pentru a se rușina toată viața.

În timpul discuției, postată pe canalul ei de YouTube, cântăreața Crazy For You a mărturisit că este obsedată de sex și a spus că regretă căsniciile cu Sean Penn și Guy Ritchie.

Aceștia doi ar putea dori să se uite în altă parte acum.

Ce spune Madonna despre sex

Când a fost întrebată: “Care este o decizie pe care ai luat-o și care, privind în urmă, poate că nu a fost cea mai bună idee?”, ea a ripostat imediat: “Să mă căsătoresc… de ambele ori”.

De asemenea, fixația ei pentru sex a fost clarificată fără echivoc, deoarece a citat-o din nou și din nou în răspunsurile la întrebări – lăudându-se că sexul este “plăcerea ei vinovată”, “mantra vieții”, “secretul succesului”, “semnul ei zodiacal” și ceea ce a făcut-o să meargă mai departe de-a lungul unei cariere de 43 de ani.

Predarea la școală

Atunci când nu și-a declarat înclinația pentru pasiune, Regina muzicii pop și-a tachinat fanii și cu privire la noua muzică și a dezvăluit că i-ar plăcea să colaboreze cu Kendrick Lamar și că “abia așteaptă” să lucreze din nou cu Britney Spears – la 19 ani după ce cele două au lansat Me Against The Music.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În timpul videoclipului – în care este văzută hrănindu-și vesel caii cu morcovi și ronțăind flămândă ea însăși unul – a continuat să facă aluzie la un viitor turneu pentru albumul ei de remixuri dance și a fost întrebată dacă ar lua în considerare să facă “un fel de concert de greatest hits”.

Madonna – care la începutul acestei luni a lansat “Finally Enough Love: 50 Number Ones” – a răspuns direct cu o sclipire obraznică în ochi: “Vrei să plec în turneu?”.

Pe parcursul carierei sale incredibile de patru decenii, Material Girl a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume.

Dar, în timpul discuției, ea a dezvăluit, în mod bizar, cum ar fi ales o carieră de profesoară dacă nu ar fi reușit să se lanseze în muzică atât de devreme.

Din fericire pentru fanii ei, Madonna nu va schimba studioul cu sala de clasă prea curând și insistă că nu are de gând să se retragă din muzică.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?