Categorii: Monden Stiri externe Vedete internationale

Madonna donează un milion de dolari pentru descoperirea unui vaccin împotriva coronavirusului

Celebra artistă Madonna, supranumită ”regina muzicii pop”, a decis să se implice în găsirea unui vaccin contra coronavirusului. Ea a donat un milion de dolari.

Cântăreața Madonna, în vârstă de 61 de ani, a anunţat că a donat un milion de dolari fundaţiei create de Bill şi Melinda Gates pentru a lupta împotriva COVID-19, în vederea creării unui vaccin împotriva noului coronavirus, informează Metro.co.uk, citat de Agerpres.

The Gates Philanthropy Partners COVID-19 Therapeutics Accelerator îşi propune să găsească o soluţie la criza provocată de noul coronavirus.

Madonna s-a declarat  impresionată de activitatea acestei fundații şi şi-a exprimat dorinţa de a contribui financiar pentru găsirea unui vaccin împotriva COVID-19.

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Miliardarul ameican Bill Gates a anunțat palnuri de finanțare a șapte laboratoare de cercetare pentru a găsi un remediu contra noului coronavirus. Acesta a afirmat că realizarea unui vaccin împotriva COVID-19 poate dura până la 18 luni.

FOTO: Profimedia

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”