Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mădălina Ghenea a anunțat că a fost bolnavă timp de 25 de zile. ”Am slăbit”

Mădălina Ghenea a postat din nou pe rețelele de socializare. După ce a anunțat că își întrerupe activitatea din mediul online, explicând că nu se simte bine, vedeta a revenit și a postat din nou. ”Am fost bolnavă timp de 25 de zile și am slăbit”.

 

Întrebată câte kilograme are, într-o sesiune pe Instastory, Mădălina spune că nu reuseste să acumuleze mai multă greutate. În prezent, cântărește 66 de kg, având o înălțime de 1.80.

Mai mult, vedetă spune că în ultimele 25 de zile a fost bolnavă și a slăbit mai mult. Actrita își dorește să se îngrașă și spune că va face tot posibilul să ajungă la rezultatul pe care și-l dorește.

Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei

Recent, Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei, împreună cu fiica ei, Charlotte, pe care o are împreună cu omul de afaceri român Matei Stratan.

În fotografia postată, românca a scris că își dorește să nu mai treacă prin aceeași experiență.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Sper să nu mai trecem prin așa ceva”

Artista a ales să-și crească fiica la Milano

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani. Cei doi au ales să devină părinți. Astfel, actrița a născut în anul 2017 o fetiță perfect sănătoasă, aceasta primind numele Charlotte.

Relația dintre cei doi nu a mai durat mult timp însă, iar Mădălina a ales să își ia fetița și să se mute din nou în Italia.

Care a fost motivul despărțirii dintre Mădălina și Matei

La trei ani de la despărțire, vedeta a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și tatăl micuței sale. Mădălina a postat pe Instagram motivul care ar fi putut duce la despărțirea de Matei Stratan.

 „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina Ghenea pe Facebook, la puțin timp după ce a descoperit că Matei Stratan îi fusese infidel.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat