Categorii: Sanatate Știri

Mădălina Ghenea a ajuns de urgență la spital, în Dubai. ”Ziua s-a încheiat cu lacrimi și rugăciuni”

Mădălina Ghenea a ajuns de urgență la spital. Vedeta a ajuns duminică după-amiază la unul dintre spitalele din Emiratele Arabe. Artista a fost însoțită la spital de fiica ei, Charlotte Nu este clar cine a avut nevoie de supraveghere medicală, însă se pare că o persoană dragă vedetei a fost salvată de personalul medical.

În ultima perioadă, Mădălina Ghenea a ajuns tot mai des la spital, din păcate. Fie că fiica ei a avut nevoie de supravegherea medicală, fie că ea a avut nevoie de ajutorul medicilor, vedeta a stat cu sufletul la gură și s-a îngrijorat pentru sănătatea celor dragi.

Vedeta nu a reușit să se bucure de Paștele catolic, pentru că s-a confruntat cu o situație neplăcută. Mădălina Ghenea a ajuns la spital de urgență, fiind însoțită de fiica ei. Nu este clar cine a avut nevoie de ajutorul medicilor, însă potrivit mesajului postat pe Instagram, o persoană ”importantă” pentru ea a avut probleme de sănătate.

”Ziua de Paște s-a încheiat cu lacrimi și rugăciuni”

”Din păcate, Paștele nu a fost unul dintre cele mai fericite, dar am avut un înger care ne-a ajutat să trecem prin întunericul acestei zile care a început atât de liniștit și s-a încheiat cu lacrimi și rugăciuni”.

Vedeta a mai postat ulterior un mesaj prin care anunța că atât fiica ei, cât și ea sunt bine.

”Suntem amândouă ok, a trebuit să avem grijă astăzi de o persoană importantă pentru noi, dar suntem ok!”

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Mădălina Ghenea se află alături de fiica sa la un resort de lux din Dubai. Mădălina Ghenea le-a arătat fanilor ei cât de bine se simte în vacanța din Dubai. Aceasta s-a filmat în resortul de lux în care este cazată.

Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick

De curând, actrița a încheiat prima parte a filmărilor la Deep Water, filmul în care joacă alături de Ed Westwick.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a dezvăluit Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR