Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mădălina Apostol este de negăsit. Monica Gabor, apel disperat pe rețelele de socializare. ”Nu am mai reușit să vorbesc cu ea de pe 18 Ianuarie 2022”

Mădălina Apostol este de negăsit. Monica Gabor, prietena ei, a făcut apel în mediul online și a publicat un mesaj prin care anunța că nu a mai putut să intre în contact cu aceasta din luna ianuarie! Fosta soție a lui irinel Columbeanu îi roagă pe toți cei care știu informațîi despre ea să o contacteze.  ”Dacă cineva are informațîi despre ea vă rog să îmi scrieți mesaj în privat.”

Încă de la primele ore ale dimineții, Monica Gabor a publicat un mesaj disperat pe rețelele de socializare, în care a explicat că prietenă ei bună nu mai răspunde deloc la telefon sau la mesaje. Monica Gabor, bună prietenă cu aceasta, a încercat să o contacteze, dar fără succes.

Mai mult, partemera lui Mr. Pink i-a rugat pe toți cei care știu informațîi despre Mădălina Apostol să o contacteze.

”Nu am mai reușit să vorbesc cu prietena mea, Mădălina Apostol, de pe 18 Ianuarie 2022”

„Bună dimineața, am să trec direct la subiect. Nu am mai reușit să vorbesc cu prietenă mea, Mădălina Apostol, de pe 18 Ianuarie 2022. Dacă cineva are informațîi despre ea vă rog să îmi scrieți mesaj în privat.”, a scris Monica Gabor în mesajul său, publicat pe rețelele de socializare.

 

De asemenea, Monica a dezvăluit că prietena ei nu mai are nici aplicația WhatsApp.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mădălina Apostol nu a mai publicat nimic pe rețelele de socializare

Pe pagina sa de Instagram, ultima postare a Mădălinei Apostol e din luna februarie a acestui an, iar de atunci aceasta nu a mai publicat nimic pe rețelele de socializare. În data de 4 februarie, Mădălin Apostol anunță că face un casting pentru a selecta viitoarele modele pe care intenționa să le angajeze la firma sa de videochat.

În luna ianuarie, Nick Rădoi i-a făcut un cadou în valoare de un milion de euro iubitei lui, Mădălina Apostol. Cei doi au petrecut într-un local de lux din Las Vegas.

Mădălina Apostol avea o afacere cu videochat

Mădălina Apostol se întorsese recent în România și își deschisese o afacere, anul acesta, care nu era pe placul fostului iubit. Totul după ce bruneta mărturisea că și-ar fi dorit să primească și ajutor financiar de la Nick Rădoi. ”Am ales videochat-ul pentru că e un bussines profitabil. Eu vreau să schimb mentalitatea din România. Aici fac mulţi bani, sunt banii mei şi fac ce vreau cu ei. Sigur nu e de acord, că are şi el (n.r. Nick Rădoi) o mentalitate învechită, că toţi românii”, spunea Mădălina Apostol .

În luna februarie, după despărțirea de Mădălina Apostol, omul de afaceri spune că i-a dat acesteia un ultimatum, pentru a se decide să renunțe la afacerea din România, pentru că nu este de acord cu ceea ce face șatena.

„Ce vă pot spune e că venirea ei aici a fost ok, a fost foarte bine între noi, chiar dacă am mai repetat anumite lucruri care au mai fost discutate între noi. Trebuie să înțeleagă că această relație trebuie să aibă un final și vreau ca această decizie să fie o decizie aleasă de ea, o decizie care nu are presiune din partea mea. Vreau să-și aleagă drumul vieții. Nu sunt de acord cu întoarcerea ei în România și cu viața ei din România. Nu văd familie, nu văd viitor, atât timp cât ea își dorește să facă unele lucruri cu care eu nu sunt de acord. La noi nu va exista niciun viitor, dacă ea nu face o schimbare radicală. (…) Aștept cu nerăbdare să văd pe ce drum o va lua. Oricum eu mă voi bucura pentru orice decizie pe care Mădălina o va lua”, a explicat milionarul.

Mai mult, omul de afaceri îi cerea Mădălinei Apostol să clarifice dacă mai sunt sau nu împreună, semn că nu comunicase nici el cu fosta iubită.

„Au trecut încă patru săptămâni de când este în România. Nu pot să zic decât că lucrurile stau așa ca și înainte. Eu voi continua să las lucrurile în pace și decizia să-i aparțină. E vorba de viața ei, așa cum este vorba de viața mea, pe care eu deja mi-m făcut-o și nu am cum să mi-o schimb. Deci nu voi pleca din America”, a declarat Nick Rădoi la Antena Stars.
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR