Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Mădălin Ionescu: ”Se putea și fără restricții? Au explodat cazurile de infectare după intrarea în starea de alertă?”

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și-a spus părerea în legătură cu toată această perioadă pe care a traversat-o România în ultimele luni.

Într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare, Mădălin Ionescu comentează pe marginea măsurilor de restricție pe care autoritățile le-au luat pe durata ultimelor luni, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat taotă planeta, inclusiv România.

”Deci… se putea și fără restricții majore? Au explodat cazurile de infectare după intrarea în starea de alertă ? Unde e valul doi? L-a tot anunțat Raed Arafat … Ne-a tocat la cap aproape zilnic în ultimele două luni pe tema asta. Trecem cu vederea atât de ușor peste stăruința acestui “guru al apocalipsei COVID -19” de a ne ține într-o permanentă stare de panică ? Am fi reușit să depășim povestea asta dubioasă respectând distanțarea socială și anumite norme de igienă, de altfel elementare?”, a notat fostul prezentator de televiziune în mediul online.

 

”Cine plătește pagubele?”

 

Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Mădălin Ionescu a luat în discuție și Organizația Mondială a Sănătății.

”OMS a dat-o și ea la întors. Nu mai vine valul doi ! Virusul moare oricum. Nenea Fauci, șeful Institutului American de Sănătate Publică zice și el la fel … după ce i-a terorizat pe americani cu amenințarea pandemică și a trasat liniile unor restricții care au fost aplicate cam în toată lumea. Am trăit într-un circ mondial creat și întreținut de niște incompetenți bolnavi de putere! Ar trebui să încheiem relația cu OMS.

Pentru totdeauna. Această organizație a pus pe butuci economiile multor țări și le-a permis unor factori locali să abuzeze populații întregi cu măsuri coercitive de tip medieval. Cine plătește pagubele?

Avem și noi parte de câțiva apologeți ai “Infernului COVID -19”, indivizi care îmbătați de propria lor grandoare, au luat sau au inspirat decizii care au subminat economia țării. Acest experiment social grotesc trebuie să înceteze! Acest virus nu a fost monstrul pe care l-au configurat artizanii pandemiei. Nu trebuie să mai permitem astfel de aventuri politico-sanitare dacă vrem să mai rămână ceva uman în noi!”, a încheiat Mădălin Ionescu.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”