Categorii: Monden Stiri Romania Vedete Romania

Mădălin Ionescu, despre isteria creată de epidemia de coronavirus. ”Românii golesc rafturile chiar dacă nu-i dau banii afară din casă”

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a comentat în termeni duri isteria creată de epidemia de coronavirus.

Epidemia de coronavirus face ravagii în toată lumea. Însă, pe de altă parte, s-a creat și panică, oamenii dând buzna prin magazine pentru a-și face provizii de teamă.

Despre Epidemia de coronavirus și despre tot ceea ce se întâmplă și-a spus părerea fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, într-o postare pe care a făcut-o în mediul online.

”Isteria mediatică din jurul coronavirusului este, evident, întreținută artificial. Trecem peste demența la care a ajuns presa și dorința/ speranța nevrotică a multor ziaristi de a relata despre apariția a noi și noi cazuri de infectare … “Coronavirusul” nu e o pandemie. E clar  E o golănie a unor servicii secrete și un test despre cât de ușor pot fi destabilizate economii puternice sau cât de simplu pot fi manipulați oamenii prin intermediul unei arme biologice transformată în virus mediatic. O pandemie a fost “gripa spaniolă” de la începutul secolului trecut . Au murit atunci peste 60 de milioane de oameni. În luna mai “coronavirusul” va fi uitat. Până atunci se vor îmbogăți anumite sectoare farmaceutice și retaileri alimentari”, a punctat el.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mădălin Ionescu afirmă că epidemia de coronavirus este o lovitură comercială pentru toate supermarketurile.

””Coronavirusul” ar putea fi Paștele, Crăciunul și Anul Nou la un loc pentru supermarketurile din toată lumea. La noi, deși nu s-a semnalat vreun caz, oamenii au dat buzna prin magazine. Românii golesc rafturile chiar dacă nu-i dau banii afară din casă. Asta da lovitură comercială!

Anul trecut, pe vremea asta, peste 300 de conaționali au decedat de gripa autohtonă și nu s-a sinchisit nimeni (au fost peste 90 de mii de îmbolnăviri). Am sentimentul vag că se fac eforturi ca acest virus de import să ajungă și in România… Trebuie să fim și noi in rândul lumii. Trăiască marketingul și naivitatea umană!”, a precizat fostul moderator TV.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?