Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Lucrurile pe care nu le știai despre Iulia Albu. ”Am fost o tipă băieţoasă în copilărie”

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 41 de ani, a scos la iveală lucruri mai puțin știute din viața sa. Aceasta a povestit cum era în vremea copilăriei. ”Am avut doar coafuri băieţeşti şi am purtat o bună parte din viaţă doar haine băieţeşti, poate şi de asta am fost o tipă băieţoasă în copilărie”,  a mărturisit vedeta.

Iulia Albu este un cunoscut critic de modă. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri de-a lungul anilor. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Într-un interviu pentru click.ro, Iulia Albu și-a amintit de vremurile copuilăriei. Aceasta a mărturisit că tatăl său și-a dorit să aibă un băiat. Vedeta a mărturisit că în copilărie era foarte băiețoasă și până la vârsta de 13 ani nu a fost deloc o domnișoară elegantă.

Lucrurile pe care nu le știai despre Iulia Albu. ”Nu, nu am fost o domnişoară elegantă, până la 13 ani”

„Gândindu-mă acum dacă ar fi fost vreun vis pe care aş fi vrut să mi-l îndeplinesc în copilărie, acela ar fi fost să îl întâlnesc pe Bruce Lee! Şi nicidecum să intru într-un atelier de designer sau să fiu celebră pentru o zi! Tatăl meu şi-a dorit cu ardoare să aibă un băiat, drept pentru care viaţa i-a dăruit două fiice”, a dezvăluit Iulia Albu.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Fireşte că, fiind prima născută, am avut doar coafuri băieţeşti şi am purtat o bună parte din viaţă doar haine băieţeşti, poate şi de asta am fost o tipă băieţoasă în copilărie! Nu, nu am fost o domnişoară elegantă, până la 13 ani! Atunci lucrurile s-au schimbat fundamental, mai ales sub influenţa mătuşii mele, regretata actriţă Ileana Focşa”, a adăugat criticul de modă.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR