Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Lucrez pentru cel mai bun șef din lume”. O companie australiană și-a dus întreaga echipă într-o “vacanță de lucru” în Bali

O companie australiană și-a dus întreaga echipă într-o “vacanță de lucru” în Bali, plătită cu toate cheltuielile, pentru a bea cocktailuri la piscină. “Lucrez pentru cel mai bun șef din lume”. Excursia are ca scop ridicarea moralului. Agenția a început deja să își planifice următoarea “vacanță de lucru” – de data aceasta în Europa.

De asemenea, colegii de la firma de marketing au fost răsfățați cu sesiuni de yoga și au mâncat fructe de mare proaspete, în timp ce au schimbat biroul lor sufocant cu o vilă de lux în Bali, Indonezia.

Timp de 14 zile, în luna mai, australienii au dat un nou nume muncii la distanță și au ajuns în regiunea muntoasă Ubud pentru o extravaganță de teambuilding și wellness, potrivit The Sun.

Excursia are ca scop ridicarea moralului

S-au scăldat chiar și în cascade eterice, au explorat minunile care se găsesc sub valuri într-o excursie de snorkelling și au intrat în contact cu latura lor temerară pe quad-uri.

Și totul s-a datorat Katya Vakulenko, liderul cu suflet mare – agenția Soup Agency din Sydney, care a declarat că excursia a avut ca scop ridicarea moralului.

Următoarea vacanță, în Europa

Aceasta a spus că cele două săptămâni de extravaganță le-au permis, de asemenea, să ducă diferite abordări de lucru la “nivelul următor”.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Covid-19 ne-a învățat că există noi modalități de lucru și că, în esență, putem lucra de oriunde. Așa că am decis să-l ducem la nivelul următor.”

Agenția a început deja să își planifice următoarea “vacanță de lucru” – de data aceasta în Europa.

Aproximativ 400.000 de britanici vizitează Indonezia în fiecare an. Mulți ajung în Bali pentru a se bucura de atmosfera relaxată de pe plajă, de climatul tropical garantat și de locurile de surf renumite în întreaga lume.

Australia oferă lucrătorilor peste 4.000 de lire sterline pe lună pentru un job de șase ore pe zi.

Muncitorii din Australia ar putea să își strângă o grămadă de bani ca culegători de fructe. Dar, incredibil, nimeni nu vrea să se angajeze, pe fondul unei lipse majore de personal, așa că fructele pur și simplu putrezesc.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?